Leoniek Kamp 50 jaar!

Een klein feestje aan de Kerkstraat. Daar ziet Leoniek Kamp namelijk Sarah. De sympathieke Goorse werd door familie, vrienden en de buurt al in het zonnetje gezet voor deze bijzondere mijlpaal: 50 jaar. En daar kan de lief & leed-redactie van deze site zich alleen maar bij aansluiten. Van harte Leoniek! Geniet ondanks alle beperkingen.

Gerelateerde berichten

  • Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud23 januari 2021 Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud Bernard Kremers is vandaag 70 jaar geworden. Om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben de kinderen des huizes de boel aan de Diepenheimseweg in feestelijke stemming […]
  • Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd12 september 2019 Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd Het is niet iedereen gegeven en dus verdienen ook Gerda en Hendrik Stegeman een plekje in de eregalerij van Goorsnieuws.nl. Het gouden paar is al jaren gelukkig aan de Oude Haaksbergerweg […]
  • Bert Schabbink 50 jaar !30 mei 2020 Bert Schabbink 50 jaar ! Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels […]
  • Alice te Wierik ziet Sarah10 januari 2016 Alice te Wierik ziet Sarah Alice te Wierik viert vandaag haar 50ste verjaardag. De jarige geniet in het Goorse vooral bekendheid als voormalig onderneemster van Limburgia. Gisteren is haar woning versierd met een […]
  • 3 juni 2012 Simone Lourens 50 jaar Simone Lourens wordt vandaag 50 jaar, dus tijd voor een grote Sarah en een bemoedigende spandoek. Afgelopen zaterdag is bij Bar Bistro d`Olde Smidse deze mijlpaal al met familie en […]