Hoe mooi was de Goorse winter… (14)

En op deze zaterdag de 20e de voorlaatste serie van Goorse winterfoto’s die voor en door Gorenaren zijn ingestuurd. Echt winter is het dus allang niet meer maar we hebben nog wel een aantal fraaie prenten om terug te kijken op de mooie dagen vorige week en het prachtige weekeinde met naast sneeuw-, ook ijspret zoals hondje Guusje dat ook monter de kou trotseerde…

Sabine Freriksen
Debbie van Boven
Ina du Pont
Irene Mensink-Eijkelkamp
Anoniem
Janiek van Leeuwen
Jeroen Wotte
Johan Punter
Anoniem
J. Reilink
Mariska Freriksen
Juul Bergevoet-Preuter
Saskia Tijhuis
Inge Markerink
Truus Lantink

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi is de Goorse winter…(5)11 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(5) Dat de Goorse winter mooi is, is al wel gebleken uit de eerste vier fotoseries die we al plaatsten en dus gaan we gewoon nog even mee door want de fraaie prenten blijven maar komen. Het […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(8)14 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(8) Op deze zondagmiddag is het alweer tijd voor de achtste serie van vijftien fraaie Goorse winterfoto's. De plaatjes blijven mooi én ze blijven maar komen. We gaan dus door zolang het kan […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(12)18 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(12) Nog een aantal mooie winterfoto's dan maar weer omdat u er met zijn allen zo druk mee bent geweest. Een stortvloed aan foto's en de één nog mooier dan de ander. Geniet ook maar weer van […]
  • Hoe mooi is de Goorse winter…(6)12 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(6) En dan is het, zo net voor het weekeinde, alweer voor tijd voor de zesde serie fraaie Goorse winterfoto's, gemaakt voor en door Gorenaren. Dit keer starten we de volgende serie van 15 met […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(13)19 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(13) En dan is het alweer vrijdag en ligt de ijsperiode al een aantal dagen achter ons. Toch hebben we nog een aantal fraaie foto's die voor en door Gorenaren gemaakt zijn in de reeks 'Hoe […]