Oud-papier schema De Whee

Accordeonvereniging Kunst na Arbeid heeft een aantal aanpassingen verricht in het schema voor het ophalen van oud-papier. De kalender van 2021 is bij deze vastgesteld voor de woonwijk De Whee. Aldaar komen ze op 20 februari, 17 april, 19 juni, 21 augustus, 16 oktober en 18 december. Het papier moet uiterlijk om 09.00 uur aan de straat staan. Ze komen namelijk maar een keer langs en de verpakking moet in dozen of gebundeld touw. Doordat de wagen moeite heeft met sommige smalle straatjes worden bewoners van de Vinkstraat en de Meerkolstraat verzocht het oud-papier neer te zetten aan de Korhoenstraat. En verder;

  • Roemer Visscherhof 1 tot met 7, 2 tot en met 8 en 17 tot en met 27 het oud papier neer te zetten aan de Pieter Langendijkstraat;
  • Menno Ter Braakhof 2 t/m 10 en 11 t/m 29 het oud papier neer te zetten aan het brede gedeelte van de Menno Ter Braakhof aan de Pieter Langendijkstraat.
  • Straten welke zijn opgebroken het papier neer te zetten aan een straat waar wel doorheen gereden kan worden.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA8 december 2020 Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen […]
  • Wijziging oud-papier De Whee van KNA13 augustus 2020 Wijziging oud-papier De Whee van KNA De KNA heeft problemen ondervonden bij het ophalen van oud-papier. Het is namelijk gebleken dat er met de pers-/containerwagen moeilijk door de straat konden worden gereden op sommige […]
  • Bedankje van de oud-papier-commissie4 december 2020 Bedankje van de oud-papier-commissie Een berichtje voor de inwoners van de coördinator van de inzamelaars van het oude papier. "Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd […]
  • Inzameling van papier (dus geen plastic) alleen ’s middags3 augustus 2020 Inzameling van papier (dus geen plastic) alleen ’s middags Een klemmend verzoek van de vrijwilligers rondom de inzameling van het oud papier. Zo wordt gezien de corona-maatregelen verzocht om het papier zelf in de containers te leggen. Verder […]