Jongeren #nogffvolhouden

De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in coronatijd. Salut merkt dat veel jongeren, ook in Goor, tegen een breekpuntje aanlopen. Met #nogffvolhouden worden jongeren gestimuleerd om hun gevoelens in een filmpje te delen met anderen. Maar ook om zich aan de coronaregels te blijven houden. Wie zijn of haar filmpje naar de Instagrampagina van BVjong stuurt met de hashtag #nogffvolhouden, maakt kans op een mooie prijs. Elke maand worden 6 prijzen verdeeld: 1 keer €500.- voor een Playstation en 5 koopbonnen ter waarde van €100.-. 

Hoe beleven jongeren de coronatijd? Hoe is het om in thuisquarantaine te zitten? Of hoe is het om je vrienden en feesten te missen? Voor meer informatie kijk op www.bvjong/nogffvolhouden of neem contact op met Salut en vraag naar Milou of Wesley 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl. De campagne loopt tot 1 mei 2021.

Gerelateerde berichten

  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Salut start met Jongeren Vriendenkring30 augustus 2020 Salut start met Jongeren Vriendenkring Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde 'Jongeren Vriendenkring'. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per […]
  • Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd30 april 2020 Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd Welzijnsinstelling Salut wil een compilatie maken van de foto's en filmpjes die zijn gemaakt tijdens de diverse acties die er in Goor en omgeving zijn geweest tijdens de Corona-crisis. […]