40 kaarsjes voor Ralph Lentelink

Voor velen is het helemaal niets, voor anderen een uitkomst in corona-tijd. Het vieren van je verjaardag. In ieder geval is het een gegeven dat het wat saaier is in de meeste gevallen. Zo ook bij Ralph Lentelink. Hij vierde afgelopen week zijn veertigste verjaardag. Gelukkig wilden zijn vrienden hem ook digitaal nog even in het zonnetje zetten.

burst

Gerelateerde berichten

  • Figuranten nodig voor Goors Sinterklaas-verhaal23 augustus 2015 Figuranten nodig voor Goors Sinterklaas-verhaal Er komt ook dit jaar weer een serie Sinterklaasuitzendingen die via deze site zullen worden uitgezonden. De producenten zijn daarvoor nu al op zoek naar Goorse kinderen en volwassenen die […]
  • Gemeente zet lokfietsen in op station11 november 2014 Gemeente zet lokfietsen in op station De gemeente Hof van Twente zet lokfietsen in om de fietsendiefstal op het station in Goor terug te dringen. De afgelopen tijd worden er regelmatig fietsen ontvreemd uit de fietsenstalling […]
  • Woninginbraak op klaarlichte dag1 september 2012 Woninginbraak op klaarlichte dag In de middaguren is er afgelopen dinsdag in een woning in het buitengebied een inbraak geweest. De dieven drongen op klaarlichte dag het huis binnen. Bij deze inbraak werden een tv, […]
  • Twenthe dames 1 zwaait Rianne Brummelman uit17 april 2016 Twenthe dames 1 zwaait Rianne Brummelman uit Voormalig aanvoerster van Twenthe dames 1 Rianne Brummelman heeft vandaag haar laatste speelminuten gemaakt voor het damesteam van Twenthe. Geen winstpakker voor de dames, ze verloren op […]
  • Koffiechocolade van Niels op de markt, WK voor de deur24 oktober 2018 Koffiechocolade van Niels op de markt, WK voor de deur Het zijn drukke tijden voor koffiemaker Niels te Vaanhold. De Gorenaar, die de afgelopen jaren als barista werkzaam was in Berlijn, heeft nu ook zijn eigen chocolade op de markt gebracht. […]