40 kaarsjes voor Ralph Lentelink

Voor velen is het helemaal niets, voor anderen een uitkomst in corona-tijd. Het vieren van je verjaardag. In ieder geval is het een gegeven dat het wat saaier is in de meeste gevallen. Zo ook bij Ralph Lentelink. Hij vierde afgelopen week zijn veertigste verjaardag. Gelukkig wilden zijn vrienden hem ook digitaal nog even in het zonnetje zetten.

burst

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Stoelendans voor Martijn Schlepers25 april 2015 Stoelendans voor Martijn Schlepers Installateur Martijn Schlepers uit Goor is vandaag 40 jaar geworden. Zoals gebruikelijk in zijn geboorteplaats Bentelo wordt een "stoel" geplaatst in de tuin. Zijn kameraden en de buurt […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Berjan Diepenbroek veertig jaar30 november 2013 Berjan Diepenbroek veertig jaar Volgens de familie met vallen en opstaan heeft Berjan Diepenbroek de 40 jarige leeftijd bereikt, aldus het door de familie gemaakte gedicht; Als klein manneke met kleine zorgen Is hij toch […]
  • Melfers 40 jaar…17 juni 2011 Melfers 40 jaar… Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Michel Elfers, voor velen ook bekend onder de naam Melfers, het levenslicht zag. Kameraden van Ik en de Rest en Adje’28 willen hem feliciteren […]