Sleutel gevonden Waterhoeksweg

Veel plaatsgenoten hebben dezer winterse dagen natuurlijk de buitenlucht opgezocht. Veelal in De Meene. En daar vond een van onze oplettende bezoekers een huis- of schuursleutel. De eigenaar van deze sleutel kan zich melden via redactie@nullgoorsnieuws.nl dan brengen wij u in contact met de vinder van deze sleutel.

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden in De Meene UPDATE2 april 2020 Sleutel gevonden in De Meene UPDATE In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutel, welke is gevonden tijdens een wandeling door De Meene. UPDATE: De sleutel is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.
  • Gemeente vraagt om honden aangelijnd te houden om koeienziekte te voorkomen23 oktober 2020 Gemeente vraagt om honden aangelijnd te houden om koeienziekte te voorkomen De gemeente Hof van Twente vraagt hondenbezitters om de honden tijdens het uitlaten aan de lijn te houden en zeker niet weilanden in te laten rennen waar koeien grazen zoals in De Meene. […]
  • Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene3 juni 2020 Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene Een papegaai beleefde vanmiddag een koddig avontuur op de Herikervlierweg in de Meene. De eigenaar van de ara was met het dier aan het oefenen toen de vogel een boom vloog en daar niet […]
  • Voorjaar in De Meene…17 mei 2020 Voorjaar in De Meene… We kregen weer een aantal fraaie natuurfoto's van topfotograaf Jeroen van Vliet. Hij trok erop uit en zette in De Meene een paar mooie vogels op de kiek om te laten zien hoe het voorjaar […]
  • Auto te water in De Meene UPDATE)19 oktober 2020 Auto te water in De Meene UPDATE) Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net […]