Schaatsfeestje beëindigd door politie

De politie heeft gistermiddag een einde gemaakt aan een ‘iets te gezellig’ feest bij de vijver aan de Hachreize op ’t Heeckeren. Daar was een groep van zo’n 50 jongeren aanwezig en werd er geschaatst. Er was muziek en er werd alcohol gedronken. Ook werden volgens de politie de coronaregels overtreden. Nadat de groep niet vertrok op verzoek van de politie zijn namen genoteerd en waarschuwingen gegeven. Er zijn geen bekeuringen uitgedeeld.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip…31 maart 2020 Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip… De Politie Hof van Twente vraagt samen met de BOA's in Goor en omgeving, in een slide-show op Facebook, om begrip voor de naleving van de nu gelden regels tijdens deze Corona-crisis. […]
  • Honderd coronaboetes in de Hof, aantal besmettingen stabiliseert13 april 2021 Honderd coronaboetes in de Hof, aantal besmettingen stabiliseert In de gemeente Hof van Twente zijn in het afgelopen jaar 100 coronaboetes uitgedeeld. Dat blijkt uit cijfers van RTV Oost. Naast de boetes werden er 39 waarschuwingen gegeven voor het […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Sleutel gevonden op fietspad Enterseweg31 maart 2021 Sleutel gevonden op fietspad Enterseweg Een mail van een Heeckerenbewoner die onderstaande sleutel heeft gevonden aan de Enterseweg. De sleutel lag op fietspad bij de rotonde richting het centrum van Goor. Wie de sleutel mist […]