Schaatsfeestje beëindigd door politie

De politie heeft gistermiddag een einde gemaakt aan een ‘iets te gezellig’ feest bij de vijver aan de Hachreize op ’t Heeckeren. Daar was een groep van zo’n 50 jongeren aanwezig en werd er geschaatst. Er was muziek en er werd alcohol gedronken. Ook werden volgens de politie de coronaregels overtreden. Nadat de groep niet vertrok op verzoek van de politie zijn namen genoteerd en waarschuwingen gegeven. Er zijn geen bekeuringen uitgedeeld.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip…31 maart 2020 Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip… De Politie Hof van Twente vraagt samen met de BOA's in Goor en omgeving, in een slide-show op Facebook, om begrip voor de naleving van de nu gelden regels tijdens deze Corona-crisis. […]
  • Schuren op De Whee en het Heeckeren worden asbestvrij gemaakt18 augustus 2021 Schuren op De Whee en het Heeckeren worden asbestvrij gemaakt Van 13 tot en met 19 september 2021 is het de Week van de Asbestvrije Schuur. In dat kader gaan bewoners van de Goorse wijken De Whee en het Heeckeren op zaterdag 18 september asbestdaken […]
  • Vermiste Enschedese is weer terecht28 juli 2021 Vermiste Enschedese is weer terecht Een vermiste jonge Enschedese die sinds zondagavond werd vermist,k is weer terecht. Dat meldt de Enschedese politie op haar Facebookpagina. Waar de 16-jarige is aangetroffen is niet […]
  • Ajuu en succes in de brugklas…7 juli 2021 Ajuu en succes in de brugklas… Het is een bijzondere week voor de kinderen van groep 8 van de Goorse basisscholen. Na het opvoeren van de diverse musicals waarvoor heel lang is geoefend was het vandaag dan toch echt de […]