Gea Boorsma ziet Sarah…

Ze is als prominent Phenix-lid een waar ambassadrice gebleken voor de vaderlandse korfbalsport, zo was enige tijd geleden te zien bij ‘De wereld draait door’. Ook houdt ze zich fit op de tennisbaan en in de sportschool. Daarnaast is ze zeker niet vies van uitbundig feesten zoals tijdens het School en Volksfeest en de Zwarte Cross. Vandaag wordt Gea Boorsma 50 jaar en ziet ze dus Sarah. Dat mag, ondanks corona, niet onopgemerkt blijven en dus werd er bij haar woning druk versierd en zijn er de nodige teksten over haar opgehangen. Ook via deze weg wordt ze van harte gefeliciteerd door familie en vrienden.

Gerelateerde berichten

  • Phenix wil in beeld tijdens Songfestival12 december 2019 Phenix wil in beeld tijdens Songfestival Phenix'72 hoopt in beeld te komen tijdens het komende Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De Goorse korfbalvereniging heeft zich aangemeld voor de zogenoemde Postcards-contest van de […]
  • Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest2 mei 2021 Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest Wat een feest bij CafĂ© De Whee met als stralend middelpunt Monica ter Elst. Zij zag Sarah net op het moment dat de terrassen weer open mochten. Een volledig en uitbundig Corona-proof […]
  • Patrick Poppe ziet Abraham26 april 2021 Patrick Poppe ziet Abraham In deze Corona-tijd gaan de bijzondere verjaardagen gewoon door. Patrick Poppe ziet vandaag, 26 april, Abraham. Wven dacht hij nog dat hij door de oog van de naald zou kruipen en niemand […]
  • Goed geklede Maureen ziet Sarah…14 maart 2021 Goed geklede Maureen ziet Sarah… Altijd netjes in de kleren en de make up, al tikt de tijd door. Ook voor Maureen Hazenkamp. De Goorse ziet vandaag Sarah en die vijftigste verjaardag wordt, ondanks corona, zeker wel […]
  • Manon ziet Sarah!1 maart 2021 Manon ziet Sarah! Feest bij de familie Storm vandaag. Daar viert de vrouw des huizes haar 50e verjaardag en dat is zichtbaar in de voortuin. Vele spandoeken met teksten voor Manon Storm-Brugman die volgens […]