Slagwerk met kliko’s en tonnen in de voorjaarsvakantie

Kinderen tussen de 7 tot en met 12 jaar zijn komende woensdag welkom om bezig te gaan met slagwerk op tonnen en kliko’s. Dat gebeurt komende woensdag in sporthal De Mossendam. Onder leiding van slagwerkdocent Erik Broeke mogen de kinderen gratis aan de slag met kliko’s, emmers, pannen en al het andere waar ritme mee gemaakt kan worden. De workshop is een onderdeel van de zogenoemde ‘Winter Games’ .Deze zijn een initiatief van de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland om jongeren een positieve en sportieve impuls te geven in deze donkere wintermaanden. Aanmelden kan via deze LINK.

Erik Broeke (foto: Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten

  • Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents14 januari 2021 Drie workshops voor kinderen bij Home of Talents Onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen organiseert Home of Talents in de voorjaarsvakantie drie verschillende workshops voor kinderen van diverse leeftijden. Het gaat om […]
  • Andy en Melissa, streekcabaret en Sinterklaas…16 november 2018 Andy en Melissa, streekcabaret en Sinterklaas… De evenementenkalender vermeld voor deze avond allereerst een zogenoemde 'Diva-bingo' in buurthuis Villa'70 op 't Gijmink. Vanavond is ook de show van oud-profvoetballer Andy van der […]
  • Muziekschool weer van start met nieuwe cursussen26 augustus 2019 Muziekschool weer van start met nieuwe cursussen De lessen bij Muziekschool Hof van Twente zijn vandaag weer begonnen. Er zijn diverse cursussen in muziek, dans, theater/musical en algemene muzikale vorming. Zo is er een nieuwe cursus […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]