Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat


Een kat die in een dakgoot van een woning aan de Irisstraat vast zat, is aan het begin van de avond door de Rijssense brandweer bevrijdt. De viervoeter was blijkbaar niet van de eigenaar van de woning en het is onduidelijk hoe het dier daar terecht is gekomen. De poes is overgedragen aan medewerkers van de eveneens gealarmeerde dierenambulance. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Brandweer lang druk met kat op dak7 oktober 2019 Brandweer lang druk met kat op dak Een kat op het dak van een appartementencomplex op Het Jannink in Goor heeft de brandweer vanavond ruim een uur beziggehouden. Aanvankelijk werd de Goorse brandweer opgeroepen, maar een […]
  • Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer4 juli 2018 Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels […]
  • Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput2 januari 2015 Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput Wat de Goorse brandweer vannacht niet lukte is een bewoonster van een voormalige boerderij op het Roelofsenterrein vanmorgen wel gelukt. Een kat die in een gierput terecht is gekomen is […]
  • Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat8 juni 2021 Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Goorse Klaproosstraat. De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar […]
  • Brandweer rukt uit voor gewonde zwaan7 juni 2021 Brandweer rukt uit voor gewonde zwaan De Goorse brandweer heeft vanmiddag een gewonde zwaan uit het water gehaald op industrieterrein Zenkeldamshoek. Het dier kon nog wel zwemmen maar was gewond aan één van de vleugels. Nadat […]