Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente?

Om te weten hoe de gemeente ondernemers in Goor en omgeving zo goed mogelijk van dienst kan zijn roept zij ondernemers op om mee te doen aan twee korte enquêtes. Met de ene enquête wil de gemeente onderzoeken hoe het in coronatijd met ondernemers gaat en welke behoefte aan ondersteuning er is. De andere bijdrage onderzoekt hoe MKB-vriendelijk de gemeente Hof van Twente eigenlijk is. Beide onderzoeken zijn te vinden op deze website.

Gerelateerde berichten

  • Meepraten over duurzaamheid in de gemeente25 oktober 2018 Meepraten over duurzaamheid in de gemeente De gemeente Hof van Twente wil dat inwoners van Goor en omgeving gaan meepraten over duurzaamheid in de gemeente Hof van Twente. Dit in het kader van het doel om in 2035 volledig […]
  • MKB-onderzoek in de Hof5 september 2018 MKB-onderzoek in de Hof Dit jaar doet gemeente Hof van Twente mee aan het tweejaarlijkse MKB-onderzoek naar het ondernemersklimaat in verschillende gemeentes. Door dit onderzoek dingt de gemeente ook mee […]
  • Gemeentelijke enquête over biodiversiteit21 oktober 2020 Gemeentelijke enquête over biodiversiteit De gemeente Hof van Twente wil samen met inwoners en ondernemers inzetten op het versterken en beschermen van de biologische diversiteit in de gemeente. Om te bepalen hoe dat het beste […]
  • Contact met de gemeente…. hoe dan?5 augustus 2018 Contact met de gemeente…. hoe dan? Hoe volg jij het nieuws van de gemeente Hof van Twente? Dat is een vraag die het ambtelijke apparaat stelt aan de inwoners in Goor en omgeving. Via deze enquête hoopt de gemeente een beeld […]
  • Gemeente houdt enquete over vrije tijd20 oktober 2016 Gemeente houdt enquete over vrije tijd Om het wonen, werken en recreëren in Goor aantrekkelijker te maken wordt een Marktonderzoek Vrijetijdseconomie gehouden in de Hof van Twente. Om ook te weten wat er onder de inwoners […]