Alzheimer-café op Hofstreek TV

Het Alzheimercafé is op 23 en 28 februari te zien op Hofstreek TV. Het wordt een uitzending over de technische mogelijkheden die er zijn in deze thuissituatie. Vanzelfsprekend is het met de huidige maatregelen niet mogelijk om een fysiek Alzheimer-café te organiseren. Daarom heeft de werkgroep in samenwerking met Hofstreek TV een programma opgenomen. Gespreksleider Dinie Holkers gaat met Chantal Smit van Salut in gesprek met Rob Nijhuis van Technologie & Zorg Academie. De uitzending is op dinsdag 23 februari om 19.00 uur en wordt herhaald op zondag 28 februari om 17.00 uur op het tv-kanaal van Hofstreek TV.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Alzheimer café op Hofstreek TV23 februari 2021 Alzheimer café op Hofstreek TV Het Alzheimer-café is vanavond komende zondag te zien op Hofstreek TV. Het belooft een informatieve en praktische uitzending met als onderwerp “Welke technische mogelijkheden zijn er in […]
  • Alzheimercafé in De Reggehof20 november 2019 Alzheimercafé in De Reggehof Het eerste Alzheimercafé Goor in de Reggehof. Dinsdagavond is de aftrap om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over zaken waar zij en hun naasten tegenaan lopen. En […]
  • Goor krijgt Alzheimercafé15 september 2019 Goor krijgt Alzheimercafé Er wordt in Goor gestart met een Alzheimercafé. Dat zijn bijeenkomsten waar een ieder naartoe kan om ervaringen met dementie te delen of vragen te stellen. De oprichting daarvan is één […]
  • Hofstreek TV komt met herhaling Schoolfeest-marathon29 juni 2020 Hofstreek TV komt met herhaling Schoolfeest-marathon Bij Hofsteek TV zijn veel positieve reacties binnengekomen op de speciale Schoolfeest-uitzending. Deze wordt dan ook herhaald om de plaatsgenoten nog een kans te geven om zich onder te […]