Digitale jeugdworkshops

Deze voorjaarsvakantie organiseert de bibliotheek in samenwerking met Tetem weer Kidslab-workshops. Niet online, maar deze keer allemaal online en dus goed vanuit huis te volgen. Er zijn elke dag maak-, bouw- en ontwerpworkshops voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De bijeenkomst worden gegeven door lab-coaches van Tetem. Kijk voor het programma op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Bibliotheek dicht tot en met 18 november4 november 2020 Bibliotheek dicht tot en met 18 november De Goorse bibliotheek is vanaf morgen twee weken gesloten. Dit in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen en de nieuwe adviezen van het RIVM. Wie nog boeken of ander geleend […]
  • Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis4 februari 2021 Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis Voor iedereen die niet meer zelf in staat is naar de bibliotheek te komen, introduceert de Bibliotheek Hof van Twente nu een nieuwe service. Klanten kunnen aangeven wat ze het liefste […]
  • Bieb weer open, leescafé nog niet9 mei 2020 Bieb weer open, leescafé nog niet Vanaf volgende week maandag (18 mei) is de bibliotheek Hof van Twente in Goor weer geopend terecht om boeken te lenen en terug te brengen met inachtneming van de geldende Coronaregels. […]
  • Bij Cato gaat sluiten mits er een overnamekandidaat is11 juni 2018 Bij Cato gaat sluiten mits er een overnamekandidaat is De shop-in-shopwinkel 'Bij Cato' in de Grotestraat gaat vanaf 1 augustus dicht. Marloes Altena heeft besloten om ermee  te stoppen vanwege gezondheidsredenen. OP de Facebookpagina van de […]