Digitale jeugdworkshops

Deze voorjaarsvakantie organiseert de bibliotheek in samenwerking met Tetem weer Kidslab-workshops. Niet online, maar deze keer allemaal online en dus goed vanuit huis te volgen. Er zijn elke dag maak-, bouw- en ontwerpworkshops voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De bijeenkomst worden gegeven door lab-coaches van Tetem. Kijk voor het programma op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Kinderatelier Linda morgen van start op TSB-terrein3 mei 2021 Kinderatelier Linda morgen van start op TSB-terrein Kinderatelier bij Linda gaat morgen4 mei van start. Deze week worden er speciale vakantieactiviteiten aangeboden. Morgen komende vrijdag 7 mei zijn kinderen vanaf ongeveer acht jaar […]
  • Bieb zoekt voorleesco√∂rdinatoren24 april 2021 Bieb zoekt voorleesco√∂rdinatoren De bibliotheek Hof van Twente is op zoek naar mensen die die zich in willen zetten om kinderen met een taalachterstand extra aandacht te geven. Vrijwilligers van de zogenoemde […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]
  • Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis4 februari 2021 Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis Voor iedereen die niet meer zelf in staat is naar de bibliotheek te komen, introduceert de Bibliotheek Hof van Twente nu een nieuwe service. Klanten kunnen aangeven wat ze het liefste […]
  • Bibliotheek beperkt open13 januari 2021 Bibliotheek beperkt open Tijdens deze lockdown is de Goorse bibliotheek beperkt open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken. De overige activiteiten stoppen tot en met 9 februari. De Puzzeltheek in […]