Stempassen vandaag of morgen in de bus

De stempassen voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart worden vandaag of morgen bij de stemgerechtigden in de Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, bezorgd. Wie jonger is dan 70 jaar ontvangt als te doen gebruikelijk een ‘normale’ stempas. Wie ouder is ontvangt een zogenoemde ‘stemplusplas’ waarmee ook een stem per brief uitgebracht kan worden. Dit is vanwege het coronavirus in het leven geroepen.

De gemeente verzoekt om deze reden ook om te gaan stemmen in het stembureau dat vermeld staat op de ontvangen stem(plus)pas. Wie zich om gezondheidsredenen kwetsbaar voelt kan ook al op maandag 15- en dinsdag 16 maart, uit brengen. Dit kan in een aantal daarvoor aangewezen stembureaus. Alle informatie over de verkiezingen is te vinden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • We mogen weer naar de stembus…23 mei 2019 We mogen weer naar de stembus… De belangstelling voor de stemdag van vandaag lijkt niet zo groot als tijdens de gemeenteraadsverkiezingen- of Provinciale verkiezingen en voor velen een 'ver van mijn bed'-show', maar […]
  • Kremers stuurt stempas retour20 februari 2021 Kremers stuurt stempas retour Niels Kremers, columnist van deze site, baarde vandaag opzien met een foto van zijn stempas in een envelop voor de komende Tweede Kamerverkiezingen op Facebook. Hij heeft zijn stempas […]
  • Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd23 februari 2018 Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. […]
  • Meer stemlokalen en mogelijkheid om per post te stemmen tijdens komende verkiezingen9 november 2020 Meer stemlokalen en mogelijkheid om per post te stemmen tijdens komende verkiezingen Er komen meer stemlokalen tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente en er komt ook een mogelijkheid voor ouderen om per post te […]
  • CDA wint fors in de Hof, PvdA verliest enorm, VVD de grootste16 maart 2017 CDA wint fors in de Hof, PvdA verliest enorm, VVD de grootste De Tweede Kamerverkiezingen in Goor en omgeving hebben een enorme winst opgeleverd voor het CDA ten opzichte van vier jaar geleden terwijl de Partij van de Arbeid, in navolging van de […]