Floris van der Geest naar regionale voorleesfinale

Floris van der Geest (foto) gaat de Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleesfinale in Almelo in de komende maand. De Goorse leerling van de Heeckerenschool was de beste in de Hof-finale in de categorie groep 8. Als Floris ook de regionale rondes overleeft, volgt een provinciale finale op 14 april. De landelijke eindstrijd is op 26 mei in Tivoli/Vredenburg in Utrecht.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd15 maart 2018 Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd Lotte Weernink heeft ook de regionale finale van de landelijke voorleeswedstrijd glansrijk gewonnen. De leerlinge van groep 7 van de Heeckerenschool won eerder de finale van de beste […]
  • Goorse voorlezers naar regionale finale20 februari 2018 Goorse voorlezers naar regionale finale Sem Kel en Lotte Weernink gaan de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleeskampioenschappen op 14 maart in Tubbergen. In de afgelopen week streden de […]
  • Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers13 april 2017 Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers De Goorse Femke Poppink is gisteravond in de Top 3 ge-eindigd tijdens de Provinciale voorleesfinale in het Nijverdalse theater ZINin. Ze zat bij de besten van 10 finalisten uit Overijssel […]
  • Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof25 februari 2016 Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof De Goorse Eline Ensing is gisteravond voorleeskampioen geworden van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge van groep 8 van de Prins Constantijn-school las voor uit het boek […]
  • We hebben er een geitje bij…27 januari 2016 We hebben er een geitje bij… Vandaag is ook in Goor het startsein gegeven voor de Nationale Voorleesdagen. Die duren tot en met 6 februari en zijn bedoeld om iedereen er op attent te maken dat regelmatig voorlezen op […]