Gerard en Ria 40 jaar getrouwd

Het is op deze zaterdag de 20e februari groot feest aan de Gruttostraat in Goor. Gerard en Ria Meijer zijn vieren daar dat ze vandaag exact 40 jaar geleden getrouwd zijn. Ook via deze digitale weg willen hun dochters en de aanhang alsmede de kleinkinderen, hen van harte feliciteren! Nog vele jaren erbij en zodra het weer kan zal het zeker nog op een andere manier gevierd gaan worden.

Gerelateerde berichten

  • Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd11 februari 2018 Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd Het is feest in huize Tijink en zeker ook in de buurt want het feit dat Willem en Mini Tijink zaterdag op de kop af 40 jaar getrouwd zijn moet natuurlijk gevierd worden. Daarom werd er bij […]
  • Echtpaar Haverkate 40 jaar getrouwd24 juni 2016 Echtpaar Haverkate 40 jaar getrouwd Groot feest in huize Haverkate. Zij zijn vandaag veertig jaar getrouwd. Het Robijnen echtpaar viert deze bijzondere mijlpaal met familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen. Zij willen […]
  • In de optocht voor Fons Elzeline…9 januari 2021 In de optocht voor Fons Elzeline… Er leek sprake van een grote calamiteit in de Kloosterlaan vanmiddag maar gelukkig was de aanleiding alleen maar feestelijk. Brandweerwagens met sirene, vrachtwagens, auto's, versierde […]
  • Woonwagendemonstranten nu op gewenste plek: “Wij blijven strijdbaar”21 juli 2020 Woonwagendemonstranten nu op gewenste plek: “Wij blijven strijdbaar” De woonwagenbewoners Martha Wolters en haar zoon Kobus zijn samen met Jan van Engelen, inmiddels neergestreken op het braakliggende terrein naast de velden van vv Twenthe. De afgelopen […]
  • Schapen, hop en ontmoetingsplek op zwembadterrein6 februari 2017 Schapen, hop en ontmoetingsplek op zwembadterrein Er is een top drie van idee├źn gemaakt voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Gruttostraat. Welzijnsorganisatie Salut wil samen met buurtbewoners en andere […]