Gerard en Ria 40 jaar getrouwd

Het is op deze zaterdag de 20e februari groot feest aan de Gruttostraat in Goor. Gerard en Ria Meijer zijn vieren daar dat ze vandaag exact 40 jaar geleden getrouwd zijn. Ook via deze digitale weg willen hun dochters en de aanhang alsmede de kleinkinderen, hen van harte feliciteren! Nog vele jaren erbij en zodra het weer kan zal het zeker nog op een andere manier gevierd gaan worden.

Gerelateerde berichten

  • Frits Bartelds 18 jaren jong24 september 2021 Frits Bartelds 18 jaren jong De herfst is net begonnen maar Frits Bartelds begint vandaag aan de lente van zijn leven. De Gorenaar viert vandaag zijn 18e verjaardag en dat mag uiteraard niet onopgemerkt blijven. Via […]
  • Lotte Schrijver 16 jaar27 mei 2021 Lotte Schrijver 16 jaar Lotte Schrijver is vandaag 16 jaar geworden. Reden voor haar ouders om in deze bijzondere tijd haar ook digitaal in het zonnetje te zetten op deze site. Lotte van harte!
  • Gemeente wijst vijf woonwagenlocaties in Goor aan29 maart 2021 Gemeente wijst vijf woonwagenlocaties in Goor aan De gemeente Hof van Twente heeft vijf plekken in Goor aangewezen als potentiĆ«le nieuwe woonwagenlocaties. Het gaat om het stuk braakliggend terrein tussen de Meidoornstraat en de Oude […]
  • Welkom terug met een ijsje…2 maart 2021 Welkom terug met een ijsje… De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor […]
  • In de optocht voor Fons Elzeline…9 januari 2021 In de optocht voor Fons Elzeline… Er leek sprake van een grote calamiteit in de Kloosterlaan vanmiddag maar gelukkig was de aanleiding alleen maar feestelijk. Brandweerwagens met sirene, vrachtwagens, auto's, versierde […]