Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan

Onder de noemer ‘Hieropan met dat Goorse Schoolfeest!’ organiseert de Goorse wagenbouw-groep Dom Vedan een actie in aanloop naar het School en Volksfeest dat naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar niet groots gevierd kan worden. De groep roept alle wagenbouwers en andere Gorenaren op om de voortuinen en gevels te versieren in Schoolfeestsferen vanaf woensdag 19 mei. Dan is het namelijk ‘zes wekke veur ’t Skoolfees’. De actie is bedacht door Nick Harperink en Paul Albrecht van de wagenbouwgroep.

Wagenbouwgroep Dom Vedan

“Om het ‘wij gevoel’ vast te houden, gaan we in Goor een ware metamorfose aanbrengen” zegt Nick Harperink. “We hopen dat iedereen een eigen thema bedenkt en bijvoorbeeld een bord maakt. Gooi je hele tuin maar tuin vol”. De actie is ook bedoeld om de organisatie van het Schoolfeest te laten zien dat het Feest der Feesten een warm hart toedragen wordt. “We moeten dat ‘Goorse geveul’ weer krijgen en Corona zo langzamerhand uitzwaaien zodat we er volgend jaar weer een machtig mooi feest van kunnen maken” aldus Harperink.

Nick Harperink

Het is overigens nog niet zeker of het Schoolfeest niet doorgaat dit jaar. Daar wordt volgende week een beslissing over komen. Dan moet ook duidelijk worden of er ruimte is voor een ‘alternatief’ Schoolfeest dit jaar.

Gerelateerde berichten

  • Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar25 januari 2022 Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar Hij is samen met vader Johan Harperink de belichaming van de Goorse wagenbouwgroep 'Dom vedan' en een bekend gezicht in het Goorse. Vandaag viert hij zijn 25e verjaardag en dat mag […]
  • Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers20 mei 2022 Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers Het tweede Schoolfeestjournaal in aanloop naar het Feest der Feesten staat online en wordt dit keer gepresenteerd door Ingmar Fokke. In deze editie onder meer een verslag van de […]
  • Open Dag Schoolfeestloodsen druk bezocht15 mei 2022 Open Dag Schoolfeestloodsen druk bezocht Dat het School en Volksfeest al enorm leeft onder de Goorse bevoling werd gisteren duidelijk tijdens de Open Dag van de Schoolfeestloodsen. Veel bezoekers wisten de weg naar de […]
  • Eerste Schoolfeestjournaal online11 mei 2022 Eerste Schoolfeestjournaal online Het eerste Schoolfeestjournaal van de stichting School en Volksfeest staat online. Vanaf vandaag tot en met de woensdag van het Seniorenfeest zal er elke week een journaal over het Feest […]
  • Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods10 mei 2022 Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods Komende zaterdag zijn de Schoolfeestloodsen voor eenieder geopend tijdens de Open Dag van de wagenbouwers en De Rellie. In de loodsen aan de Nijverheidsweg kan vanaf 11:00 uur worden […]