Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan

Onder de noemer ‘Hieropan met dat Goorse Schoolfeest!’ organiseert de Goorse wagenbouw-groep Dom Vedan een actie in aanloop naar het School en Volksfeest dat naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar niet groots gevierd kan worden. De groep roept alle wagenbouwers en andere Gorenaren op om de voortuinen en gevels te versieren in Schoolfeestsferen vanaf woensdag 19 mei. Dan is het namelijk ‘zes wekke veur ’t Skoolfees’. De actie is bedacht door Nick Harperink en Paul Albrecht van de wagenbouwgroep.

Wagenbouwgroep Dom Vedan

“Om het ‘wij gevoel’ vast te houden, gaan we in Goor een ware metamorfose aanbrengen” zegt Nick Harperink. “We hopen dat iedereen een eigen thema bedenkt en bijvoorbeeld een bord maakt. Gooi je hele tuin maar tuin vol”. De actie is ook bedoeld om de organisatie van het Schoolfeest te laten zien dat het Feest der Feesten een warm hart toedragen wordt. “We moeten dat ‘Goorse geveul’ weer krijgen en Corona zo langzamerhand uitzwaaien zodat we er volgend jaar weer een machtig mooi feest van kunnen maken” aldus Harperink.

Nick Harperink

Het is overigens nog niet zeker of het Schoolfeest niet doorgaat dit jaar. Daar wordt volgende week een beslissing over komen. Dan moet ook duidelijk worden of er ruimte is voor een ‘alternatief’ Schoolfeest dit jaar.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Het Schoolfeestgevoel tegenover de weide…21 juni 2021 Het Schoolfeestgevoel tegenover de weide… Weer geen Tente en kermis dit jaar op de Schoolfeestweide maar het 'Goorse geveul' is er absoluut en dus beloofd het ook in het komend weekeinde weer oergezellig te worden overal in Goor […]
  • Wagenbouwers in coronatijd…3 juni 2021 Wagenbouwers in coronatijd… De straten kleuren in Goor steeds geler en de hoop op toch nog een mooi alternatief Schoolfeest, wordt met het wellicht versneld versoepelen van de coronaregels, steeds groter. Hoe het […]
  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]