Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan

Onder de noemer ‘Hieropan met dat Goorse Schoolfeest!’ organiseert de Goorse wagenbouw-groep Dom Vedan een actie in aanloop naar het School en Volksfeest dat naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar niet groots gevierd kan worden. De groep roept alle wagenbouwers en andere Gorenaren op om de voortuinen en gevels te versieren in Schoolfeestsferen vanaf woensdag 19 mei. Dan is het namelijk ‘zes wekke veur ’t Skoolfees’. De actie is bedacht door Nick Harperink en Paul Albrecht van de wagenbouwgroep.

Wagenbouwgroep Dom Vedan

“Om het ‘wij gevoel’ vast te houden, gaan we in Goor een ware metamorfose aanbrengen” zegt Nick Harperink. “We hopen dat iedereen een eigen thema bedenkt en bijvoorbeeld een bord maakt. Gooi je hele tuin maar tuin vol”. De actie is ook bedoeld om de organisatie van het Schoolfeest te laten zien dat het Feest der Feesten een warm hart toedragen wordt. “We moeten dat ‘Goorse geveul’ weer krijgen en Corona zo langzamerhand uitzwaaien zodat we er volgend jaar weer een machtig mooi feest van kunnen maken” aldus Harperink.

Nick Harperink

Het is overigens nog niet zeker of het Schoolfeest niet doorgaat dit jaar. Daar wordt volgende week een beslissing over komen. Dan moet ook duidelijk worden of er ruimte is voor een ‘alternatief’ Schoolfeest dit jaar.

Gerelateerde berichten