Supervrijwilliger Jan van Wissing 70 lentes jong

Hij is één van de supervrijwilligers van de Goorse voetbalvereniging vv Twenthe waar hij vroeger keepte en de de kantine beheert regelmatig achter de bar staat, als het clublokaal geopend is. Ook is hij bekend als de ‘bartender’ van Café Buddy’s als stand in van de uitbaters. Vandaag werd hij voor zijn woning in de Dr. Schaepmanstraat met een heuse ‘drive through’ waar hij door familie vrienden en bekenden werd gefeliciteerd. Ook via deze weg wil de familie hem van harte feliciteren en uiteraard nog vele mooie jaren wensen.

Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • ‘Sleigh-through’ voor Mike de Lange9 februari 2021 ‘Sleigh-through’ voor Mike de Lange Hij vierde zijn 21e verjaardag in de barre vrieskou. Dit alles vanwege Corona en door de ijzige kou en de hevige sneeuwval leek een voor hem georganiseerde 'drive-through' in de sneeuw te […]
  • Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud23 januari 2021 Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud Bernard Kremers is vandaag 70 jaar geworden. Om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben de kinderen des huizes de boel aan de Diepenheimseweg in feestelijke stemming […]