Alzheimer café op Hofstreek TV

Het Alzheimer-café is vanavond komende zondag te zien op Hofstreek TV. Het belooft een informatieve en praktische uitzending met als onderwerp “Welke technische mogelijkheden zijn er in de thuissituatie?”. Met de huidige corona-maatregelen is het niet mogelijk om een fysiek Alzheimer- café te organiseren. Daarom heeft de werkgroep in samenwerking met Hofstreek TV een programma opgenomen.

Gespreksleider Dinie Holkers gaat met Chantal Smit van Salut in gesprek met Rob Nijhuis van de Technologie & Zorg Academie. Hij zal informatie geven en ook voorbeelden laten zien over verschillende technische mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven met dementie.

De uitzending is op de lokale zender begint vanavond om 20:00 uur en wordt zondag om 17:00 uur herhaald evenals op dinsdag 2 maart om 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub21 februari 2021 Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub Een fleurig steuntje in de rug. Zo wordt het genoemd door de leden van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. In samenwerking met verpleeghuis Herfstzon, Salut Welzijn en de Stichting […]
  • Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk20 januari 2021 Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk In Goor en de overige keren in de gemeente Hof van Twente doet bijna 50% van de inwoners op de één of andere manier vrijwilligerswerk. Dat is uitgezocht door Salut. Dat lijkt een prima […]
  • Gewijzigde openingstijden Salut21 december 2020 Gewijzigde openingstijden Salut In de periode van 21 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25 december en 1 januari is de welzijnsinstelling aan de Rozenstraat gesloten. Van 21 tot en […]
  • Gezocht: inwoners die kerstkaarten willen maken21 november 2020 Gezocht: inwoners die kerstkaarten willen maken Welzijnsorganisatie Salut wil tijdens de komende kerstdagen zoveel mogelijk mensen verblijden met een kerstkaart. Daarom worden creatieve inwoners van Goor en omgeving gevraagd om fraaie […]
  • Omgaan met dementie17 september 2020 Omgaan met dementie Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de persoon met dementie als voor de naaste omgeving. Voor Salut aanleiding om in Hof van Twente in samenwerking met Stichting Informele Zorg […]