Alzheimer café op Hofstreek TV

Het Alzheimer-café is vanavond komende zondag te zien op Hofstreek TV. Het belooft een informatieve en praktische uitzending met als onderwerp “Welke technische mogelijkheden zijn er in de thuissituatie?”. Met de huidige corona-maatregelen is het niet mogelijk om een fysiek Alzheimer- café te organiseren. Daarom heeft de werkgroep in samenwerking met Hofstreek TV een programma opgenomen.

Gespreksleider Dinie Holkers gaat met Chantal Smit van Salut in gesprek met Rob Nijhuis van de Technologie & Zorg Academie. Hij zal informatie geven en ook voorbeelden laten zien over verschillende technische mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven met dementie.

De uitzending is op de lokale zender begint vanavond om 20:00 uur en wordt zondag om 17:00 uur herhaald evenals op dinsdag 2 maart om 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Notaris Bracht in uitzending Alzheimer -café24 mei 2021 Notaris Bracht in uitzending Alzheimer -café De Goorse notaris Adriaan Bracht is te gast in het Alzheimer-café van Salut dat morgen (25 mei) en op zondag 30 mei wordt uitgezonden op Hofstreek TV. Het Alzheimer-café kan nog niet […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]
  • Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub21 februari 2021 Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub Een fleurig steuntje in de rug. Zo wordt het genoemd door de leden van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. In samenwerking met verpleeghuis Herfstzon, Salut Welzijn en de Stichting […]
  • Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk20 januari 2021 Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk In Goor en de overige keren in de gemeente Hof van Twente doet bijna 50% van de inwoners op de één of andere manier vrijwilligerswerk. Dat is uitgezocht door Salut. Dat lijkt een prima […]
  • Gewijzigde openingstijden Salut21 december 2020 Gewijzigde openingstijden Salut In de periode van 21 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25 december en 1 januari is de welzijnsinstelling aan de Rozenstraat gesloten. Van 21 tot en […]