Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs

Nu duidelijk is geworden dat het fysieke voortgezet onderwijs weer kan worden opgestart, biedt sporthal De Mossendam een oplossing om de afstandsregels op een goeie manier te kunnen garanderen. Via Facebook werd gisteren aan De Waerdenborch aangeboden om de lessen in de Goorse sporthal te houden vanwege de grote ruimte die daar beschikbaar is. Of de school met een vestiging in Goor dat aanbod ook gaat accepteren, is nog niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Bubbelbal op Winter Games4 maart 2021 Bubbelbal op Winter Games Winter Games in de Hof van Twente. De buurtcoaches hebben voor de komende periode bubbelbal op de rol gezet. Deze sportieve activiteit is op woensdag 24 maart bedoeld voor alle […]
  • Repair-café gaat niet door9 oktober 2020 Repair-café gaat niet door Het Repair-café dat morgen (zaterdag 10-10) zou worden gehouden in sporthal De Mossendam, gaat niet door. Vanwege de Corona-perikelen en het oplopen van de besmettingen is besloten om het […]
  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]
  • Tentoonstelling GPKV gaat (nog) door ondanks ophokplicht10 november 2016 Tentoonstelling GPKV gaat (nog) door ondanks ophokplicht De kleindierenshow van de Goorse Pluimvee en Konijnen-vereniging (GPKV) in sporthal De Mossendam gaat komend weekeinde nog gewoon door ondanks de ophokplicht die gisteren is afgekondigd […]