Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’

Ze zullen hem missen daar op de montage-afdeling van Aqua Plus in Goor. Johan Platerink is na jaren trouwe dienst met pré-pensioen gegaan en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Zeker niet gezien de typische uitspraken die nu ook met pijn in het hart gemist moeten worden. Op een groot spandoek worden die uitspraken door zijn oud-collega’s nog even herinnering genomen. Daarnaast uiteraard, ook via deze weg, een groet en de wens dat hij nog jaren van zijn ‘oude dag’ mag genieten.

Gerelateerde berichten

  • Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen7 april 2021 Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen Een fraai gedichtje van de collega's van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal […]
  • Aqua+ nu Koninklijk5 maart 2021 Aqua+ nu Koninklijk Het Goorse bedrijf Aqua+ heeft vanmiddag het predikaat Koninklijk gekregen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 125 jaar en zou vorig jaar al in de adelstand worden verheven maar […]
  • Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost16 december 2020 Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting 't Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de […]
  • Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket11 november 2020 Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket Het Goorse Aqua+, marktleider op het gebied van sprinklersystemen zet zich niet alleen in voor een brandveilige samenleving maar steunt ook regelmatig goede doelen in en om Goor. In deze […]
  • Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist4 oktober 2020 Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist Een groot deel van de Gorenaren heeft in de afgelopen vier decennia wel eens bij hem in de stoel gezeten. Dat tijdperk is nu voorbij want tandarts Frans Koop heeft na 40 jaar afscheid […]