Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’

Ze zullen hem missen daar op de montage-afdeling van Aqua Plus in Goor. Johan Platerink is na jaren trouwe dienst met pré-pensioen gegaan en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Zeker niet gezien de typische uitspraken die nu ook met pijn in het hart gemist moeten worden. Op een groot spandoek worden die uitspraken door zijn oud-collega’s nog even herinnering genomen. Daarnaast uiteraard, ook via deze weg, een groet en de wens dat hij nog jaren van zijn ‘oude dag’ mag genieten.

Gerelateerde berichten

  • Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost16 december 2020 Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting 't Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de […]
  • Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros5 juli 2018 Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en […]
  • De droge fontein… (ingezonden brief)28 oktober 2018 De droge fontein… (ingezonden brief) We ontvingen een ingezonden brief van Siegrid Gittel. Zij ergert zich aan het feit dat de fontein in het Goorse stadshart zo slecht wordt onderhouden. Volgens Gittel staat het door Aqua+ […]
  • Wiene-directeur Haarman met pensioen12 juli 2019 Wiene-directeur Haarman met pensioen Directeur Rob Haarman van OBS Wiene heeft zijn laatste werkdag achter de rug. Hij was 25 jaar in dienst van het openbaar onderwijs in Rijssen waarna hij 19 jaar in dienst was van de […]
  • Rudolf Walhof-foundation bezorgt Historisch Goor nieuwe werkplekken29 juli 2017 Rudolf Walhof-foundation bezorgt Historisch Goor nieuwe werkplekken De medewerkers van de Stichting Historisch Goor kunnen de geschiedschrijving van het Twentse Haagje nu voortzetten vanaf fonkelnieuwe werkplekken in het museum in de Stationslaan. De […]