Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’

Ze zullen hem missen daar op de montage-afdeling van Aqua Plus in Goor. Johan Platerink is na jaren trouwe dienst met pré-pensioen gegaan en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Zeker niet gezien de typische uitspraken die nu ook met pijn in het hart gemist moeten worden. Op een groot spandoek worden die uitspraken door zijn oud-collega’s nog even herinnering genomen. Daarnaast uiteraard, ook via deze weg, een groet en de wens dat hij nog jaren van zijn ‘oude dag’ mag genieten.

Gerelateerde berichten

  • Christien met pensioen29 juli 2021 Christien met pensioen Christien Stokkentreeff is met pensioen. Ze woont al vele jaren in Goor een heeft afgelopen week na zestien jaar haar laatste werkdag op De Stoevelaar gehad. Ze was een trouwe […]
  • Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen7 april 2021 Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen Een fraai gedichtje van de collega's van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal […]
  • Aqua+ nu Koninklijk5 maart 2021 Aqua+ nu Koninklijk Het Goorse bedrijf Aqua+ heeft vanmiddag het predikaat Koninklijk gekregen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 125 jaar en zou vorig jaar al in de adelstand worden verheven maar […]
  • Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost16 december 2020 Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting 't Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de […]
  • Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket11 november 2020 Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket Het Goorse Aqua+, marktleider op het gebied van sprinklersystemen zet zich niet alleen in voor een brandveilige samenleving maar steunt ook regelmatig goede doelen in en om Goor. In deze […]