Nieuwe weg richting TSB-terrein deze zomer aangelegd

De nieuwe weg die moet worden aangelegd vanaf de Entersestraat naar het TSB-terrein (foto) moet nog deze zomer worden opgeleverd. Dat staat in een raadsbrief van de gemeente Hof van Twente over de ontwikkeling van het historische bedrijventerrein. De nieuwe weg moet de DJ Bunschotenstraat ontlasten en weer twee-richtingsverkeer in de Molenstraat mogelijk maken. De gemeente heeft onlangs het gehele TSB-terrein van bijna 18 hectare aangekocht om in fasen te ontwikkelen. De eerste stap daarin is de bouw van 30 woningen op het voormalige zwembadterrein. Daarvoor moet het bestemmingsplan eind dit jaar door de gemeenteraad worden vastgesteld.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe weg van Molenstraat naar Bunschotenstraat gaat Reggeloop heten23 september 2021 Nieuwe weg van Molenstraat naar Bunschotenstraat gaat Reggeloop heten De nieuwe weg die de Entersestraat via de Molenstraat op de DJ Bunschotenstraat gaat aansluiten (foto) heeft een naam gekregen: Reggeloop. Deze naam houdt verband met de loop van de […]
  • TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom15 maart 2021 TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom Goor Op Stoom is de nieuwe naam voor het voormalige terrein van de Twentse Stoomblekerij aan de D.J. Bunschotenstraat. Het terrein van in totaal 18 hectare wordt in de komende jaren […]
  • Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein3 juli 2020 Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein De gemeente Hof van Twente heeft een zogenoemd 'kansenboek' gepresenteerd voor de ontwikkeling van het Goorse TSB-terrein. Daarin staan allerlei suggesties wat er met het voormalige […]
  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’17 juni 2021 Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’ Er wordt een denktank geformeerd om de plannen voor het grootschalige project Op Stoom beter aan te laten sluiten op de wensen en ideeën van betrokkenen in en om Goor. Het is de bedoeling […]