Autoprog voor autosleutels zonder voorrijkosten (Adv)

Het is een heuse specialiteit geworden van Roy Wolterink. De Markeloër, eigenaar van sleutelspecialist Havekes Hengelo, heeft zich naast het maken van ‘gewone’ sleutels toegelegd op het repareren en maken van autosleutels met het nieuwe bedrijf Autoprog. Het kwijtraken van autosleutels zorgt voor veel ongemak en daarin biedt Wolterink een oplossing, ook als er sprake is van een zogenoemde AKL (All Key Lost) waarin ook geen reservesleutel voorhanden is. Er is inmiddels ook een bedrijfsbus ingericht als werkplaats om ook onderweg werkzaamheden te verrichten.

Voor Gorenaren is de aanbieding dat er kan worden gehandeld zonder voorrijkosten want Wolterink komt naar eigen dagelijks door Goor onderweg naar zijn bedrijf in Hengelo. Wie autosleutels nodig heeft of gerepareerd moet hebben kan een WhatsApp-bericht met de autogegevens naar 06-11445853 sturen waarna er direct een afspraak wordt ingepland op locatie.

Uiteraard zijn klanten ook altijd welkom aan de vestiging van Havekes en Autoprog aan de Emmaweg 24 in Hengelo. Dat is naast het vervaardigen van sleutels en autosleutels ook het adres voor chiptuning en softwarematige aanpassingen van motorcomputers, het inleren van nieuwe modules, het wegschrijven van de startonderbreking én een zogenoemde crashdata-reset.