Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open

De ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente willen op 15 maart de deuren weer openen. Dat staat in een brandbrief van het Ondernemersplatform Hof van Twente aan burgemeester Nauta. Volgens de winkeliers en horeca-ondernemers zijn er inmiddels genoeg goede plannen om veilig uit te gaan en te kunnen winkelen. Dat kan volgens het platform met dezelfde corona-maatregelen als voor de lockdown die 15 december jongstleden werd afgekondigd. Het ondernemersplatform wil dat naast de winkels en de horeca ook de culturele sector weer open kan vanaf die datum.

Gerelateerde berichten

  • Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing2 november 2015 Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere […]
  • Brandbrief Goorse ondernemers: Stop de lockdown13 januari 2022 Brandbrief Goorse ondernemers: Stop de lockdown Ondernemersvereniging Goor Collectief en de Stichting BIZ Centrum Goor hebben een brandbrief naar burgemeester Nauta gestuurd waarin ze aangeven dat een verdere lockdown voor winkels en […]
  • Nu ook brandbrief Stadsraad en Goor Collectief naar college om nieuwbouw Lidl te voorkomen4 mei 2020 Nu ook brandbrief Stadsraad en Goor Collectief naar college om nieuwbouw Lidl te voorkomen Nadat de bewoners van de Laarstraat, Kerkstraat en Wheeme twee weken geleden een noodkreet stuurde naar de gemeente, om de nieuwbouw van de Lidl aan de Kerkstraat te voorkomen, hebben ook […]
  • Goor massaal in actie21 maart 2020 Goor massaal in actie Het Coronavirus heeft ook een menselijke glanszijde. Zo blijkt deze dagen zeker ook in Goor waar verschillende instanties, bedrijven én particulieren op verschillende manieren hulp […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]