Flyer voor verslavende drug huis aan huis bezorgd

Een flyer waarop reclame wordt gemaakt voor de verslavende drug 3MMC wordt op dit moment huis aan huis verspreid bij inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. De politie waarschuwt voor het kopen van deze ‘designer-drug’ ook al is het op dit moment nog legaal. 3-MMC wordt ook wel ‘Poes’ of ‘3m’ genoemd en wordt meestal verkocht als kristalachtig wit poeder. De effecten van 3-MMC kunnen wat lijken op die van MDMA en cocaïne. Gebruikers voelen zich alert, blij en voelen geen vermoeidheid. Het is niet bekend wie er achter de discutabele flyer-actie zit.

Gerelateerde berichten

  • Drugsgebruik onder jongeren groeiend probleem7 januari 2016 Drugsgebruik onder jongeren groeiend probleem Het drugsgebruik onder jongeren blijkt in Goor een groeiend probleem. Veel jongeren tussen de 15 en 18 jaar gebruiken soft drugs terwijl bij de jongeren boven de 18 jaar ook het gebruik […]
  • Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat16 februari 2021 Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat Een kat die in een dakgoot van een woning aan de Irisstraat vast zat, is aan het begin van de avond door de Rijssense brandweer bevrijdt. De viervoeter was blijkbaar niet van de eigenaar […]
  • Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden2 februari 2021 Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden De politie heeft eind vorige week een Gorenaar aangehouden op de Holtdijkdwarsweg, net buiten Goor. Na controle bleek de jonge bestuurder wiet in zijn auto te hebben. Een speekseltest […]
  • ‘Thuis in Tuindorp’ moet volkswijk meer leefbaar maken1 februari 2021 ‘Thuis in Tuindorp’ moet volkswijk meer leefbaar maken Er is een inventarisatie gemaakt van de problemen in de Goorse volkswijk 't Tuindorp én een projectgroep in het leven geroepen om de wijk meer leefbaar te maken. Dat antwoord het College […]
  • PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp24 augustus 2020 PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp De lokale Partij van de Arbeid wil een vijf-punten plan voor het Tuindorp in Goor. De sociaal democraten vinden dat het veel te lang duurt voor er echte resultaten worden geboekt in deze […]