Ingrid Kup in radioprogramma E8

De bekende Goorse ex-zangeres Ingrid Kup is morgen de telefonische gast in het radioprogramma E8 Radio op Hofstreek FM. Ingrid Kup werd in 1954 in Goor geboren en werd bekend als de vrouw van Willem Duyn. Daarmee zong ze ook en scoorde een aantal hits in Nederland. Solo boekte ze in Duitsland vooral successen. E8-radio begint vrijdag om 17:00 uur en duurt tot 19:00 uur. Het programma met een aantal oud-DJ’s van de toenmalige Goorse discotheek E8, gaat vooral over het uitgaan in de periode tot 1985.

Gerelateerde berichten

  • E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster12 mei 2022 E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde 'stappers van toen' bij CafĂ© De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de […]
  • Van Zwanenburg te gast bij E8-radio30 maart 2022 Van Zwanenburg te gast bij E8-radio Scheidend CDA-wethouder Pieter van Zwanenburg is komende vrijdag, 1 april, te gast in de 92ste aflevering van het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De geboren Leidenaar, die al jaren in […]
  • Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM2 februari 2022 Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM De Goorse weerman Arjen Mengerink keert vanaf deze week terug bij de lokale radiozender Hofstreek FM. Hij zal elke vrijdag te horen in het programma E8 Radio. Even na 18:30 uur komt hij […]
  • Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM21 april 2021 Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM Ras-Gorenaar Gerrit Verdriet en oud-Goorse Getty Kaspers (foto) zijn in de komende dagen te horen op Hofstreek FM. Songfestivalwinnares Getty Kaspers (Dinge Dong) staat komende vrijdag […]
  • Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma30 juni 2020 Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het […]