25 jaar Buddy’s

Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke Hoomoedt kan het contrast niet groter met de voorgaande verjaringsfeestjes. Uitgerekend bij deze bijzondere mijlpaal mogen zij geen visite ontvangen. “En juist in het verleden waren juist deze dagen zo mooi”, zegt Hanneke. “Het is nu heel wrang. We staan net als de rest te popelen om weer aan de slag te mogen. We zijn namelijk al bezig met project 37”, besluit ze. Café Buddys opende in 1996 de deuren en is niet meer weg te denken in ’t Twentse Haagje en is een van de oudste café’s van Goor. Het pand is gebouwd in 1932 en droeg voor de komst van Buddy’s de naam Sportzicht.

Gerelateerde berichten

  • Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar29 mei 2022 Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar Hij begon meer dan een kwart eeuw geleden in Goor met Café Buddy's aan de Deldensestraat en is daar nog immer succesvol mee met zijn Hanneke. Vandaag viert kastelein Andre Nijmeijer (van […]
  • TG Koeriers viert 25-jarig jubileum5 december 2018 TG Koeriers viert 25-jarig jubileum TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het […]
  • Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector31 mei 2017 Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club […]
  • Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum5 april 2017 Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum Het is één van dé toeristische trekpleisters naast de karakteristieke Braakmolen en geopend in 1992. Het Goorse Klompenmuseum 't Oale Ambacht viert dit jaar het 25-jarig bestaan en dat […]
  • Gaslucht bij Buddy’s28 oktober 2016 Gaslucht bij Buddy’s De Goorse brandweer is vanmiddag uitgerukt na een melding van een gaslucht ter hoogte van café Buddy's aan de Deldensestraat. Eenmaal gearriveerd werd net voor het pand gezocht maar niets […]