Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie

Wie denkt komende dinsdag ook in Goor een terrasje te kunnen pakken komt bedrogen uit. De Goorse caféhouders zijn niet van plan om zich aan te sluiten bij het landelijke protest tegen de voortdurende corona-sluiting om de terrassen te openen. Zij hopen op een snelle opening via de ‘legale’ weg. Ron Keunenger van Bar Bistro d’Olde Smidse zegt gekscherend: “Nee joh, we zijn veel te druk met bezorgen”. Ook de andere café’s blijven in de wachtkamer al beraden de Goorse terrashouders zich nog wel op een ludieke actie. In Delden roept uitbater Arco van Berkel van De Zwaan wel op om dit weekeinde met klapstoeltjes te komen en de take away-producten op gemeentelijke grond te nuttigen. Dit nadat hij een waarschuwing kreeg omdat mensen de waren op zijn grond nuttigden.

Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Horeca is weer open!1 juni 2020 Horeca is weer open! Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer […]
  • Volle terrassen in het Goorse…5 mei 2016 Volle terrassen in het Goorse… Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, […]
  • Als het weer mag: ruimere terrassen31 maart 2021 Als het weer mag: ruimere terrassen De Goorse horecaondernemers mogen hun terras, ook dit jaar, weer meer ruimte geven als er daarvoor de benodigde versoepelingen komen. Zover is het, zoals bekend, nog niet maar de […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]