Gratis ‘actieles’ bij Movado

De Goorse sportschool Movado heeft zich aangesloten bij de landelijke actie om de sportscholen weer open te krijgen. Morgen, zaterdag 27 februari, is er daarom een gratis Coronaproof buitenles te volgen bij Movado. De sportscholen willen ook weer binnen les kunnen geven en geven aan dat het gebrek aan sport tot gezondheidsproblemen kan leiden. Meer informatie via de site van Movado.

Gerelateerde berichten

  • Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes15 januari 2019 Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes Bij de Goorse sportschool Movado Sports wordt komende maandag 21 januari een drie uur durende spinningmarathon georganiseerd. Die blijkt op voorhand al een groot succes te zijn. Per […]
  • Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen2 maart 2017 Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen Een kleine sportieve bijdrage leveren aan het goede doel. Voor wie dat wil en kan is zaterdag 18 maart de uitgelezen mogelijkheid. De Goorse Marike Thijssen doet in september namelijk mee […]
  • 30.000 rode potloden voor coronaproof stemmen…9 maart 2021 30.000 rode potloden voor coronaproof stemmen… Er zijn een aantal bomen voor gesneuveld maar door Corona schijnt het noodzakelijk te zijn. In het gemeentehuis in Goor zijn 30.000 rode potloden voor de Tweede Kamerverkiezingen binnen […]
  • Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie26 februari 2021 Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie Wie denkt komende dinsdag ook in Goor een terrasje te kunnen pakken komt bedrogen uit. De Goorse caf√©houders zijn niet van plan om zich aan te sluiten bij het landelijke protest tegen de […]
  • Ook coronaproof-elastiekenkoers gaat niet door5 februari 2021 Ook coronaproof-elastiekenkoers gaat niet door Nadat eerder is besloten om de jaarlijkse Elastiekenkoers ook dit jaar niet door te laten gaan, is nu ook besloten om de eventuele 'Corona-proof' fietstocht niet te organiseren. Dat zegt […]