Kat Smokey vermist op ’t Gijmink

Carina Haanepen is sinds zaterdag haar kat Smokey kwijt. Het dier is zaterdag rond 21.30 uur nog even naar buiten gegaan in de buurt van de Meerdam op ’t Gijmink, maar niet meer teruggekomen. Het gaat om een drie jaar oude gecastreerde kater, die reageert op de naam Smokey. De kat mag geen normale brokken eten, maar krijgt speciale voeding vanwege blaasgeruis. Is er iemand die hem gezien of gevonden heeft, dan mag degene contact op nemen met Carina, 06-22272745.

smokey1

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]
  • foto lee5 december 2012 Kat Lee uit de Reigerstraat vermist Stephan en Justine zijn ontdaan nadat één van hun katten is vermist sinds gisteren. “Het gaat om Lee (spreek uit: Li), een katje van 4 jaar oud dat erg aanhankelijk is en normaal gesproken […]
  • Patser vermist in buitengebied7 mei 2012 Patser vermist in buitengebied Een droevige mail van een van onze noabers uit het buitengebied tussen Markelo en Goor. Hij is op zoek naar zijn vermiste kater. "Drie Jaar na de zeer ernstige mishandeling van onze […]
  • Halve Abraham voor Tom Overbeek10 september 2011 Halve Abraham voor Tom Overbeek Tom Overbeek heeft de leeftijd bereikt van 25 jaar. De kameraden, vrienden en familie willen hem hiermee nog van harte feliciteren. Dat hij verdomme nog veel ouder mag worden, voegen ze er […]