Verwarde Gorenaar na wilde achtervolging bij Amsterdam aangehouden

Een 52-jarige Gorenaar is in het afgelopen weekeinde aangehouden op een afrit van de A10 bij Amsterdam na een wilde achtervolging die op de A1 bij Weesp werd ingezet. Politie-agenten in een zogenoemd snel ‘interventie-voertuig’ zagen zaterdagochtend rond 06:00 uur, een witte BMW met een snelheid van 146 kilometer per uur voorbij razen waarna de achtervolging werd ingezet…

Nadat de politie de BMW wilde inhalen gaf de Gorenaar groot licht-signalen en negeerde een volgteken. Met 150 kilometer per uur ging hij ervan door en werden door de politie nog twee interventievoertuigen ingezet. Uiteindelijk nam de man op de A10 ded afrit S108 waarna hij kon worden ingesloten en kon worden aangehouden. Hij bleek niet onder invloed maar sprak wel veel wartaal uit. Daarop is hij op advies van de GGD overgebracht naar de Spoedeisende Psychiatrie in Amsterdam. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Gerelateerde berichten

  • Naaktloper opgepakt tussen Goor en Diepenheim25 maart 2021 Naaktloper opgepakt tussen Goor en Diepenheim Een 40-jarige man uit Neede is gisteravond rond kwart over acht opgepakt aan de Weldammerlaan tussen Goor en Diepenheim. De man liep daar daar naakt en confronteerde ook geschrokken […]
  • Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden2 februari 2021 Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden De politie heeft eind vorige week een Gorenaar aangehouden op de Holtdijkdwarsweg, net buiten Goor. Na controle bleek de jonge bestuurder wiet in zijn auto te hebben. Een speekseltest […]
  • Beter doorrijden op de A1…24 september 2020 Beter doorrijden op de A1… Het is voor automobilisten van en naar Goor vanaf vandaag een stuk comfortabeler te worden om via de snelweg richting het westen te rijden. Vanaf vandaag is de derde rijstrook, die is […]
  • Amsterdamse Sorena Sarah in Goor4 augustus 2020 Amsterdamse Sorena Sarah in Goor De Amsterdamse Serena Heere-Waalberg is gisteravond al aardig in het zonnetje gezet in en bij haar woning aan de Buitenhagen. Ze viert er vandaag haar 50e verjaardag. De kersverse Sarah, […]
  • Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat27 juni 2020 Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat De politie heeft donderdag in de Gorterstraat een inval gedaan in een woning. Daar werden twee scooters in beslag genomen alsmede een gasalarmpistool en een taser. De bewoners is […]