Milan ten Kate definitief naar FC Twente/Heracles-academie

Milan ten Kate (foto) maakt de overstap van GFC naar de voetbal-academie van FC Twente en Heracles Almelo. Het Goorse voetbaltalent speelde bij GFC in het JO12 1-team en volgde een lange stage bij de opleiding van de twee Twentse profclubs en werd eind vorig jaar uitgenodigd voor een selectie-stage. Die heeft nu geresulteerd in een definitieve overgang. Uit hetzelfde team zijn ook Mathijs Wissink en Tim Mekenkamp opgemerkt door scouts. Zij zijn uitgenodigd voor een trainingsstage bij Go Ahead Eagles in Deventer.

Gerelateerde berichten

  • Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles28 december 2020 Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles Milan ten Kate (foto) gaat het stagetraject in bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. Het jonge talent van GFC onder 11 heeft de voorselectie succesvol doorlopen en is […]
  • 20 april 2016 Twents voetbalforum in Twenthe-kantine Oude tijden herleven vrijdag in de kantine van vv Twenthe. De forum-avond op sportpark Piepwillen is terug op de agenda. In een ongedwongen sfeer kunnen belangstellende, ook niet leden van […]
  • FC Twente-training voor Albatrosleerlingen12 maart 2021 FC Twente-training voor Albatrosleerlingen De FC Twente Schooltour was vandaag (vrijdag) te gast bij basisschool De Albatros. De groepen 5 t/m 8 werden na een uitleg over gezonde voeding aan het werk gezet door een jeugdtrainer […]
  • Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar1 maart 2021 Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar Hij speelde tot 2005 332 wedstrijden in het betaalde voetbal waarvan verreweg de meeste duels in het shirt van FC Twente: André Karnebeek. De Goorse verdediger viert vandaag zijn 50e […]
  • Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle27 december 2020 Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle 2020 was een bijzonder jaar. Ook voor de Goorse profvoetbalster Naomi Hilhorst. Ze maakte in de zomer van 2020 de provinciale overstap van FC Twente naar PEC Zwolle. De aanvalster was toe […]