Milan ten Kate definitief naar FC Twente/Heracles-academie

Milan ten Kate (foto) maakt de overstap van GFC naar de voetbal-academie van FC Twente en Heracles Almelo. Het Goorse voetbaltalent speelde bij GFC in het JO12 1-team en volgde een lange stage bij de opleiding van de twee Twentse profclubs en werd eind vorig jaar uitgenodigd voor een selectie-stage. Die heeft nu geresulteerd in een definitieve overgang. Uit hetzelfde team zijn ook Mathijs Wissink en Tim Mekenkamp opgemerkt door scouts. Zij zijn uitgenodigd voor een trainingsstage bij Go Ahead Eagles in Deventer.

Gerelateerde berichten

  • Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles28 december 2020 Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles Milan ten Kate (foto) gaat het stagetraject in bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. Het jonge talent van GFC onder 11 heeft de voorselectie succesvol doorlopen en is […]
  • 20 april 2016 Twents voetbalforum in Twenthe-kantine Oude tijden herleven vrijdag in de kantine van vv Twenthe. De forum-avond op sportpark Piepwillen is terug op de agenda. In een ongedwongen sfeer kunnen belangstellende, ook niet leden van […]
  • Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur8 september 2021 Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur De Supportersvereniging SV Goor van FC Twente heeft maandagavond met de overhandiging van een fles 'Rondje Goor' afscheid genomen van algemeen directeur Paul van der Kraan. Dat gebeurde […]
  • Een bezoekje van Wout Brama…22 mei 2021 Een bezoekje van Wout Brama… En dan staat ineens Wout Brama voor de deur... Veel Goorse supporters van FC Twente werden vandaag blij verrast door een bezoekje van de aanvoerder van de Twentse voetbaltrots die niet […]
  • FC Twente-training voor Albatrosleerlingen12 maart 2021 FC Twente-training voor Albatrosleerlingen De FC Twente Schooltour was vandaag (vrijdag) te gast bij basisschool De Albatros. De groepen 5 t/m 8 werden na een uitleg over gezonde voeding aan het werk gezet door een jeugdtrainer […]