Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm

Het is geen verrassing maar nu wel officieel. Het School en Volksfeest gaat ook dit jaar niet door vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus en de maatregelen. Gisteravond is er online nog vergaderd door de organisatie en is besloten om ook in aangepaste vorm niets te ondernemen. “Concessies doen op een feest als het onze is moeilijk, zo niet onmogelijk” aldus het bestuur van de Stichting School en Volksfeest in een verklaring op social media.

Dit jaar weer niet…

Gerelateerde berichten

  • Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest3 februari 2021 Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest De verwachting is dat er nog niet op hele grote schaal feest gevierd zal mogen worden, maar het bestuur van de stichting School en Volksfeest heeft de moed nog niet helemaal opgegeven. […]
  • Seniorenmiddag erg druk bezocht22 juni 2022 Seniorenmiddag erg druk bezocht Het Goorse School en Volksfeest is vanmiddag van start gegaan met de Seniorenmiddag in de Tent. Vanaf half drie verzamelden zich honderden belegen Gorenaren die aan lange tafels genoten […]
  • GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona18 maart 2022 GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona Het competitieduel GFC-SV Rijssen dat morgen (zaterdag) zou worden afgewerkt op sportpark Heeckeren, gaat niet door. Er zijn een aantal coronagevallen in de selectie van GFC-trainer […]
  • Zoet en zuur…1 februari 2022 Zoet en zuur… Het dampte, het prikkelde en het lachte. Het was weer zoals vroeger dat je voor de eerste keer uit mocht. Eindelijk weer naast mijn mede-nuilers aan de toog. Wat is het toch fijn om een […]
  • School en Volksfeest nu officieel nationaal immaterieel erfgoed18 november 2021 School en Volksfeest nu officieel nationaal immaterieel erfgoed Het Goors School- en Volksfeest is vanaf vandaag officieel bijgeschreven in de 'Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland'. Het Schoolfeestbestuur heeft hiervoor een lang traject moeten […]