Welkom terug met een ijsje…

De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor een klein feestje. Alle leerlingen werden getrakteerd op een hoorntje met schepijs voordat de lessen begonnen. Deze zijn nog wel beperkt. De klassen zijn opgedeeld in twee groepen, waarbij de helft van de klas fysiek op school is, en de andere helft online de les volgt. Elke dag heeft een andere groep fysiek les. Dit alles omdat ook de leerlingen in het gebouw in verband met de kans op verspreiding van het coronavirus anderhalve meter afstand moeten houden.

Gerelateerde berichten

  • Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers5 februari 2021 Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor […]
  • Ventilatie op orde in De Waerdenborch9 november 2020 Ventilatie op orde in De Waerdenborch De ventilatie op scholengemeenschap De Waerdenborch voldoet aan de veiligheidseisen. Partij D66 had vragen gesteld naar aanleiding van de landelijke cijfers, die nadrukkelijk onder een […]
  • Mondkapjesplicht op De Waerdenborch3 oktober 2020 Mondkapjesplicht op De Waerdenborch Op de Goorse vestiging van Scholengemeenschap De Waerdenborch geldt vanaf komende maandag een mondkapjesplicht. Dit heeft rector-bestuurder Marcel ten Vergert per mail aan de ouders van […]
  • Goorse leerlingen Waerdenborch als 5000e onthaald bij Annie Schreijer10 april 2019 Goorse leerlingen Waerdenborch als 5000e onthaald bij Annie Schreijer Het bezoek aan het Europees Parlement in Brussel is sowieso bijzonder maar daar kwam voor de leerlingen van 3 Havo van de Goorse Waerdenborchschool een extraatje bij vandaag. Zij werden […]
  • Goors team Waerdenborch op voor titel Solarboot-varen17 februari 2016 Goors team Waerdenborch op voor titel Solarboot-varen De leerlingen van de Waerdenborch uit Goor doen dit jaar mee wederom mee aan het NK Solarboot-varen in en om het Friese Grou. Er is een nieuw team samengesteld van acht leerlingen die een […]