Welkom terug met een ijsje…

De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor een klein feestje. Alle leerlingen werden getrakteerd op een hoorntje met schepijs voordat de lessen begonnen. Deze zijn nog wel beperkt. De klassen zijn opgedeeld in twee groepen, waarbij de helft van de klas fysiek op school is, en de andere helft online de les volgt. Elke dag heeft een andere groep fysiek les. Dit alles omdat ook de leerlingen in het gebouw in verband met de kans op verspreiding van het coronavirus anderhalve meter afstand moeten houden.

Gerelateerde berichten

  • Digitaal Open Huis De Waerdenborch17 januari 2022 Digitaal Open Huis De Waerdenborch Het open huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch voor kinderen en hun ouders die straks naar de middelbare school moeten, is volgende week zaterdag (29 januari). Het is, vanwege […]
  • Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch1 november 2021 Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en […]
  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers5 februari 2021 Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor […]
  • Ventilatie op orde in De Waerdenborch9 november 2020 Ventilatie op orde in De Waerdenborch De ventilatie op scholengemeenschap De Waerdenborch voldoet aan de veiligheidseisen. Partij D66 had vragen gesteld naar aanleiding van de landelijke cijfers, die nadrukkelijk onder een […]