Burgemeester op bezoek bij jarige Kosters

120124_Kosters-Smit1

Jo Kosters-Smits kreeg gistermiddag hoog bezoek aan de Kwarterstraat. Burgemeester Jeroen Goudt kwam namelijk op de koffie bij de jarige. Jo passeerde vorig jaar de grens van 100 en vierde gisteren haar 101ste verjaardag. Jo, die nog altijd een eigen huis heeft, zag op 24-01-1911 het levenslicht.

Gerelateerde berichten

  • Jeroen Bebseler ziet Abraham23 november 2012 Jeroen Bebseler ziet Abraham Gisteren is Jeroen Bebseler ook toegetreden tot de club van vijftigers. De uitbater van zalencentrum De Bebsel zag zowel zijn huis als zaak omgetoverd tot een ware Abraham tentoonstelling. […]
  • Lianne en Jeroen geven ja-woord15 september 2011 Lianne en Jeroen geven ja-woord Lianne Dijkstra en Jeroen Meijerhof treden vandaag in het huwelijksbootje. Lianne hoeft niet bang te zijn, want ze trouwt met een zweminstructeur. Vanavond wordt het feest voortgezet bij […]
  • Liza Siahaya geboren12 september 2011 Liza Siahaya geboren Dennis Siahaya en Janine Oolbekkink zijn de trotse ouders geworden van hun prachtige dochter Liza. Liza zag anderhalve week geleden het levenslicht. Ze is drie weken te vroeg geboren, maar […]
  • gwen11 september 2012 Gwen Achterkamp ziet levenslicht Maurice en Emma Achterkamp zijn de trotse ouders geworden van Gwen. Zij zag maandag het levenslicht. Jack en Ian hebben vanaf nu dus een zusje. Opa Jos en oma Marja willen Maurice, Emma, […]
  • Rob en Anneke samen 10022 juli 2015 Rob en Anneke samen 100 Dubbel feest voor Rob en Anneke Koebrugge. Nadat Anneke vorige week Sarah zag is het vandaag de beurt aan Rob, hij kan zich opmaken voor de confrontatie met Abraham. Beide mijlpalen worden […]