Nieuwe duurzame Jumbo geopend door minister Bijleveld

De nieuwe Jumbo-supermarkt aan de Goorse van Kollaan is vanmorgen in alle vroegte officiëel geopend door de Ank Bijleveld. De Goorse Minister van Defensie kwam met haar man Riekele (CDA-raadslid met duurzaamheid in de portefeuille) in een ploegleidersauto van wielerploeg Jumbo/Visma voorrijden om daarna na enkele mooie woorden het duurzame pand voor geopend te verklaren. Daarna ging ze met de uitbaters Niek en Tijn Leussink de gloednieuwe winkel door om alles te bewonderen. De nieuwe Jumbo in Goor is de meest duurzame supermarkt van de Benelux en volledig energie-neutraal. Naast de gebruikelijke levensmiddelen is er een versplein met producten van lokale ondernemers, een speciale bierafdeling én vestigingen van Gall en Gall en Etos. Hieronder een fotoverslag…