Award voor Thuisin Leferink

Thuisin Leferink uit Goor is uitgeroepen tot Inspiration dealer 2020-2021 voor de regio Oost Nederland. Volgens het juryrapport is het ‘slimme en persoonlijke ondernemerschap’ van Patrick en Mariëlle Leferink uniek op het gebied van Luxaflex. De beide ondernemers ontvingen de prijs gisteren met een grote glimlach: “We zijn supertrots.”

Gerelateerde berichten

  • Ik heb m’n best gedaan…13 april 2021 Ik heb m’n best gedaan… Wat gaan we doen? Bord in de tuin en een schop onder de kont óf gaan we investeren? Duurzamer maken, energiezuiniger en vooral proberen de maandlasten een beetje te drukken? Die eerste […]
  • Verfvandaal actief op de Whee12 april 2015 Verfvandaal actief op de Whee Op een garagedeur aan de Kievitstraat en op het schoolplein van de Albatrosschool is met zwarte verf gespoten. De politie kreeg een melding van deze vorm van vandalisme en trof iop de […]
  • Politie zoekt ‘goudspuitende’ dieven27 maart 2015 Politie zoekt ‘goudspuitende’ dieven De politie is op zoek naar een of meer dieven die na een inbraak aan de Haaksbergerweg met goudkleurige verf aan het spuiten zijn geweest. De inbraak werd in de nacht van dinsdag op […]
  • Chatten met de gemeente…17 januari 2018 Chatten met de gemeente… Het is vanaf heden mogelijk om te chatten met medewerkers van de gemeente Hof van Twente. De chatfunctie is te vinden op de website www.hofvantwente.nl en wordt eerst als proef ingezet om […]
  • Voorstelling over Chagall in Hofkerk9 februari 2013 Voorstelling over Chagall in Hofkerk In de Hofkerk wordt zondagmiddag een bijzondere voorstelling gehouden over het leven van Chagall. Chagall, de schilder en de liefde is een muzikale raamvertelling met de vocalgroup Choral […]