Bubbelbal op Winter Games

Winter Games in de Hof van Twente. De buurtcoaches hebben voor de komende periode bubbelbal op de rol gezet. Deze sportieve activiteit is op woensdag 24 maart bedoeld voor alle kinderen tussen 8 en 12 jaar in de Hof. Bubbelbal is een voetbal)spel, waarbij je ook nog eens lekker tegen elkaar aan kunt knallen. Meedoen is gratis, je moet je wel even aanmelden. Ook zijn op die site meer excursies beschikbaar.

 

Gerelateerde berichten

  • Wintergames ook in de maand maart…20 februari 2021 Wintergames ook in de maand maart… Naast de slagwerksessies van Erik Broeke waar we gisteren over berichtten zijn er nog vier activiteiten in Goor in het kader van de zogenoemde Wintergames van Hofactief. Zo is er op […]
  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs24 februari 2021 Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs Nu duidelijk is geworden dat het fysieke voortgezet onderwijs weer kan worden opgestart, biedt sporthal De Mossendam een oplossing om de afstandsregels op een goeie manier te kunnen […]
  • Repair-café gaat niet door9 oktober 2020 Repair-café gaat niet door Het Repair-café dat morgen (zaterdag 10-10) zou worden gehouden in sporthal De Mossendam, gaat niet door. Vanwege de Corona-perikelen en het oplopen van de besmettingen is besloten om het […]
  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]