Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers

De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. “We zitten momenteel erg krap en voor deze rustige periode (winter) is dat haalbaar, maar straks wordt het druk en dan wordt het toch echt lastig”, laten ze in een noodkreet weten. Ben jij een dierenvriend en wil jij de stichting helpen, meld je dan aan.

Gerelateerde berichten

  • Donatiecampagne voor dierenambulance9 januari 2020 Donatiecampagne voor dierenambulance De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is een campagne gestart om geld in te zamelen om de verouderde ambulance op te kunnen knappen. Volgens de initiatiefnemers wordt het steeds […]
  • Poezen vermist in Goor20 februari 2022 Poezen vermist in Goor Twee poezen worden vermist in Goor. allereerst de grijze poes Yin die al ruim een week zoek is. Ze is voor het, laatst gezien in de Laarstraat en de van Kollaan in #Goor. Yin draagt een […]
  • Gratis boodschappendienst ouderen8 februari 2021 Gratis boodschappendienst ouderen De boodschappendienst van Stichting Doors Wide Open beleeft drukke tijden. Door corona durven sommige ouderen de deur niet uit voor boodschappen en dat is met het winterse weer […]
  • Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog…26 december 2020 Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog… De stichting Dierenambulance Hof van Twente is er in geslaagd om een nieuwe vervangende bus te vinden voor de afgereden ambulance die niet meer bruikbaar is. Bij Wensink Mercedes Benz is […]
  • Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg10 november 2020 Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te […]