62 Coronatesten in Goor door fout opnieuw afgenomen

In totaal 62 bezoekers van van de Corona-teststraat in Goor hebben zich dinsdag voor een tweede keer moeten laten testen omdat hun monsters onbruikbaar waren geworden. Het laboratorium ontdekte dat er vloeistof uit de buisjes was gelekt. Dat meldt de regionale krant TC/Tubantia. In het laboratorium in Hengelo bleek dat er vocht uit de buisjes was gelekt. Daardoor kon er niet meer goed worden geanalyseerd. De GGD heeft de 62 betrokkkenen direct gebeld en zij zijn alsnog getest en hebben inmiddels ook al een uitslag.

Gerelateerde berichten

  • Goor locatie Coronatesten Twente28 mei 2020 Goor locatie Coronatesten Twente Het bedrijfspand aan de Kooimaten 2, op industrieterrein Zenkeldamshoek is vanaf komende week één van de twee testlocaties in Twente waar mensen zich kunnen laten testen op het […]
  • Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws13 maart 2021 Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws Landelijke aandacht voor de Corona-teststraat op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar was een cameraploeg met verslaggever van het RTL Nieuws. Zij kwamen om een reportage te maken over […]
  • Nee tegen ’testen voor de Tente’8 maart 2022 Nee tegen ’testen voor de Tente’ Het leeuwedeel van de Gorenaren is niet bereid om zich dagelijks te laten testen op corona als deze maatregel ook eind juni nog van kracht is tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het […]
  • Testen voor de Tente?16 februari 2022 Testen voor de Tente? Na gisteravond is het definitief: het Feest der Feesten kan doorgaan in de vorm zoals iedere Gorenaar dat graag wil. Met de helse Tente, de kermis én de optochten. Niemand die nu nog […]
  • Gratis zelftesten bij Salut voor minima17 december 2021 Gratis zelftesten bij Salut voor minima Het college en de gemeenteraad van Hof van Twente hebben deze week besloten dat de gemeente gratis zelftesten beschikbaar stelt voor inwoners met een kleine beurs. Vanaf vanmiddag zijn […]