Ismaël krijgt corona-drive through op zijn 43e

Het is normaliter niet hét getal om er een groot feest van te maken maar corona heeft er bij de vandaag 43 jaar geworden Ismaël Gögen aardig in gehakt. Daarom besloten de mannen van het 40+-team van GFC om een drive through te organiseren voor de buitenspeler met een grote rood zwarte ’43’. Gögen is een bekend gezicht in Goor als bezorger van Albert Heijn en fanatiek biljarter bij De Ster. Ook via deze weg: Van harte Ismaël!

Gerelateerde berichten

  • GFC speelt gelijk tegen Almen11 september 2021 GFC speelt gelijk tegen Almen GFC heeft het tweede bekerduel in de nieuwe competitie met 2-2 gelijk gespeeld.De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam op achterstand in de eerste helft maar kwam nog vóór rust op […]
  • Cultclub Sankt Pauli op internationaal jeugdtoernooi GFC8 september 2021 Cultclub Sankt Pauli op internationaal jeugdtoernooi GFC FC Sankt Pauli is één van de blikvangers tijdens het internationaal jeugdtoernooi van GFC dat, na de afgelasting van vorig jaar, dit jaar wel doorgaat op dinsdag 19 oktober. Het c-team […]
  • Ukken snuffeldagen bij GFC7 september 2021 Ukken snuffeldagen bij GFC Bij GFC zijn komende- en volgende week weer de Ukken snuffeldagen voor de jongste voetbaljeugd. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur zijn kinderen van 4 tot 7 jaar welkom op sportpark Heeckeren. […]
  • Siegers op schot bij zegevierend GFC4 september 2021 Siegers op schot bij zegevierend GFC GFC heeft de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen overtuigend gewonnen. In Hengelo werd Tubantia door de zaterdag vierdeklasser met 1-4 verslagen. De grote man aan rood […]
  • Streep door Hoftoernooi27 augustus 2021 Streep door Hoftoernooi De Goorse voetbalclubs vv Twenthe, SV Hector en GFC komen volgende week niet in actie tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi. Er is namelijk een streep gezet door het evenement dat vrijdag de […]