‘Sterke’ vrouwen in gesprek…

In het kader van internationale vrouwendag (8 maart) zijn drie vrouwen uit de Hof met elkaar in gesprek gegaan over de positie van vrouwen. Dit is gebeurd op de mozaïekbank voor het gemeentehuis in Goor. Deze bank is twee jaar geleden geplaatst ter herinnering aan 100 jaar vrouwenkiesrecht in 2019. Annelies Heeres uit Goor, die onder meer voorzitter van het team fairtrade gemeentecampagne is, sprak daar Wiarda Heerze van het lunchcafé bij museum No Hero en de Wereldwinkel in Delden en Ina van de Riet uit Hengevelde van de Stadslandbouw en De Groene Loper. De film is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Vrouwen worden verwend bij Kledingbank29 februari 2016 Vrouwen worden verwend bij Kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt komende vrijdag, 4 Maart, een 'Vrouwen-verwendag'. De dag is bedoeld voor vrouwen die die al ingeschreven staan bij de Kledingbank en vrouwen die in […]
  • Mozaïekbank in kader vrijheid bij Bomscherf3 mei 2022 Mozaïekbank in kader vrijheid bij Bomscherf Er komt een nieuwe mozaïekbank in het centrum van Goor. De nieuwe bank, in het kader van de bevrijding van Goor, komt er op initiatief van de werkgroep 75 jaar Vrijheid en is gemaakt door […]
  • Groene loper krijgt subsidie voor eetbaar groen17 september 2021 Groene loper krijgt subsidie voor eetbaar groen De Groene Loper Hof van Twente is één van de tien organisaties die subsidie heeft gekregen om te komen tot meer eetbaar groen. De Provincie Overijssel heeft daarvoor in totaal 50.000 euro […]
  • Huur je eigen moestuin12 maart 2021 Huur je eigen moestuin Zelf je eigen bloemkool, sla, peultjes en wortels telen? Vanaf nu kun je weer je eigen moestuin huren in de nieuwe Reggetuin. Daar komen namelijk dit seizoen een aantal perkjes vrij voor […]
  • Hof van Twente ook 2021 Fairtrade-gemeente26 januari 2021 Hof van Twente ook 2021 Fairtrade-gemeente De commissie titeltoekenning én het bestuur van de Stichting Fairtrade Gemeente Nederland heeft in het titelrapport deze maand, de Hof van Twente positief beoordeeld. Dit betekent dat de […]