Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein

De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde ‘groene’ schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de voorjaarsvakantie mee begonnen en ook in het afgelopen weekeinde hard gewerkt door vele ouders van de leerlingen. Er komen hutjes van wilgenhout, een boomhut, schommels en een aantal fraaie klimbomen. Het vergroenen van schoolpleinen wordt door diverse overheden gestimuleerd en gesubsidieerd.

Gerelateerde berichten

  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Groen schoolplein Heeckeren geopend9 juni 2021 Groen schoolplein Heeckeren geopend Het zogenoemde Groene Schoolplein naast de Heeckerenschool is vanochtend officiĆ«el in gebruik genomen. Wethouder Piet van Zwanenburg deed de openingshendeling in het bijzijn van alle […]
  • Buiten spelen bij de Heeckerenschool9 juni 2016 Buiten spelen bij de Heeckerenschool De kinderen van de Heeckerenschool mochten gisteren langer dan gemiddeld naar buiten om te spelen. In het kader van de landelijke Buitenspeeldag, elke 2e woensdag in juni, worden overal in […]
  • Van de basisschool met een lach en een traan…18 juli 2018 Van de basisschool met een lach en een traan… Het zijn de laatste dagen voor de grote schoolvakantie en dat betekent dat het vooral een bijzondere week is voor de leerlingen van de groepen 8 van de zes Goorse basisscholen. Zij nemen […]