Zelfs Ank staat buitenspel…

Het zal de mensen in Goor ook niet zijn ontgaan; het is campagnetijd. En dus drukken de politici hun neus weer aan het venster. Zelfs ook in ’t Twentse Haagje. In de vroege ochtend zagen we minister van defensie Ank Bijleveld dit weekend in een sportieve outfit haar warming-up doen op de velden van vv Twenthe. Het bleek te gaan om een bijdrage aan een ludiek promotiefilmpje van haar CDA-partijgenoot Piet-Cees van der Wel, die aandacht vraagt voor het sporten boven 27 jaar. Volgens hem mag niemand meer buitenspel staan. Bijleveld zelf voert geen persoonlijke campagne. Ze staat weliswaar op de lijst, maar heeft geen zin om in de Tweede Kamer plaats te nemen voor de komende vier jaar. Of ze mogelijk terugkeert in een nieuw te vormen kabinet, is nog ongewis.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA4 april 2021 Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA Ank Bijleveld wordt 'buitengewoon adviseur' van het landelijk bestuur van het CDA. de Goorse bewindsvrouwe moet dat bestuur 'scherp te houden en te adviseren' over onder meer politieke […]
  • Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag17 maart 2021 Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag Ze is lijstduwer op kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. Woensdag de 17e maart is ook de dag waarop Ank Bijleveld haar 59e verjaardag viert. In het […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Kavelwachtlijsten weg na cyberaanval28 april 2021 Kavelwachtlijsten weg na cyberaanval De gemeente Hof van Twente is na de cyberaanval ook zogenoemde kavel-wachtlijsten kwijt geraakt. Daardoor is het van veel bouwlocaties niet meer bekend wie zich heeft ingeschreven voor […]
  • Maak vriendjes bij de mini’s van vv Twenthe20 april 2021 Maak vriendjes bij de mini’s van vv Twenthe Met de lente in aantocht is het zelfs voor ouders de ultieme zaterdagochtend-beleving. Een training op een voetbalveld. De eerste glimlach op het gezicht van een jonge voetballer is dan […]