Zelfs Ank staat buitenspel…

Het zal de mensen in Goor ook niet zijn ontgaan; het is campagnetijd. En dus drukken de politici hun neus weer aan het venster. Zelfs ook in ’t Twentse Haagje. In de vroege ochtend zagen we minister van defensie Ank Bijleveld dit weekend in een sportieve outfit haar warming-up doen op de velden van vv Twenthe. Het bleek te gaan om een bijdrage aan een ludiek promotiefilmpje van haar CDA-partijgenoot Piet-Cees van der Wel, die aandacht vraagt voor het sporten boven 27 jaar. Volgens hem mag niemand meer buitenspel staan. Bijleveld zelf voert geen persoonlijke campagne. Ze staat weliswaar op de lijst, maar heeft geen zin om in de Tweede Kamer plaats te nemen voor de komende vier jaar. Of ze mogelijk terugkeert in een nieuw te vormen kabinet, is nog ongewis.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA4 april 2021 Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA Ank Bijleveld wordt 'buitengewoon adviseur' van het landelijk bestuur van het CDA. de Goorse bewindsvrouwe moet dat bestuur 'scherp te houden en te adviseren' over onder meer politieke […]
  • Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag17 maart 2021 Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag Ze is lijstduwer op kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. Woensdag de 17e maart is ook de dag waarop Ank Bijleveld haar 59e verjaardag viert. In het […]
  • Pieter van Zwanenburg neemt afscheid na de gemeenteraadsverkiezingen1 december 2021 Pieter van Zwanenburg neemt afscheid na de gemeenteraadsverkiezingen Wethouder Pieter van Zwanenburg zal na de komende gemeenteraadsverkiezingen niet terugkeren in de gemeentelijke politiek. “Na 12 jaar wethouderschap vind ik het tijd worden dat een […]
  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]
  • Mark Bolink langer door bij vv Twenthe17 november 2021 Mark Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen weer de trainer van vv Twenthe. De 34-jarige oefenmeester heeft zijn verbintenis met een jaar verlengd bij de Tricolores. Bolink, zelf ook woonachtig in […]