Gedicht voor koperen Jan en Annemiek

Een fraai gedicht van de vertegenwoordigers van de buurtvereniging Klein Gymink voor Jan en Annemiek van der Burg die twaalf en een half jaar getrouwd zijn. Naast het stukje proza is ook de voortuin mooi versierd door de buurt en gaan ook via deze digitale weg de felicitaties de wereld in: Van harte en nog vele jaren samen. Het gedicht is via ‘lees meer’ te lezen…

Lieve Jan en Annemiek,

12,5 jaar geleden is het ja woord gevallen.
Nu een mooi gezin en van 3 kinderen bevallen.
Helaas kunnen we dit nu samen niet vieren.
Maar konden wij wel jullie tuintje versieren
Ondanks dit alles wensen we jullie een mooie dag.
En gaan we dit vieren wanneer dat weer mag.

Buurtvereniging Klein Gymink

Gerelateerde berichten

  • Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek20 januari 2021 Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek "In heel Goor is ze bekend, van de Stoevelaar tot in de Schoolfeest-tent.Ook in deze tijd blijft ze de ouderen verzorgen. Soms in de nacht de middag of de vroege morgen. Voor iedereen […]
  • Hennie Hallie 65 jaar!4 december 2020 Hennie Hallie 65 jaar! Ze zou niet misstaan op de cover van een uitgave van Suske en Wiske. Er is in Goor namelijk niemand van wie de naam zo artistiek allitereert als van Hennie Hallie. De Goorse is ook nog 65 […]
  • Goorse kinderen kunnen tekeningen voor Sinterklaas bij burgemeester Nauta kwijt12 november 2020 Goorse kinderen kunnen tekeningen voor Sinterklaas bij burgemeester Nauta kwijt Na de oproep in het Sinterklaas-journaal bij de NTR op televisie, om tekeningen voor Sinterklaas in te leveren bij de burgemeester in de eigen plaats, heeft de fractievoorzitter van […]
  • Kievit schenkt geld aan kinderboerderij na opheffing16 juli 2020 Kievit schenkt geld aan kinderboerderij na opheffing Buurtvereniging de Kievit heeft een financiële schenking gedaan aanKinderboerderij- en speeltuin Het Kukelnest. De vereniging houdt op te bestaan en dat wat er nog in kas zat aan de […]
  • Na de bevrijding…9 april 2020 Na de bevrijding… We kregen een treffend gedicht binnen van J.C. Bloem van Albert van Zundert. Hij kijkt terug op zonnige 'Goorse' bevrijdingsdag en zijn herinneringen gingen terug naar het jaar dat hij 18 […]