Huur je eigen moestuin

Zelf je eigen bloemkool, sla, peultjes en wortels telen? Vanaf nu kun je weer je eigen moestuin huren in de nieuwe Reggetuin. Daar komen namelijk dit seizoen een aantal perkjes vrij voor nieuwe huurders. Tot 30 maart is het mogelijk om je eigen moestuin te huren in de Reggetuin. De minimale oppervlakte is 50 m2 en de maximale oppervlakte is 200m2. De huur begint vanaf € 6,50 per jaar. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, mail dan naar info@nullstadslandbouwhofvantwente.nl of contact stadsboerin Ina van de Riet 06-10486555.

Gerelateerde berichten

  • Nationale Zaaidag met inzaaien buurtboomgaard en begraafplaats22 april 2021 Nationale Zaaidag met inzaaien buurtboomgaard en begraafplaats Het is vandaag Nationale Zaaidag en in dat kader heeft de Groene Loper Hof van Twente diverse activiteiten georganiseerd. In de Reggetuin bij de Stadslandbouw wordt een in aanleg zijnde […]
  • Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen”5 oktober 2018 Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen” Na de mozaïekbankjes in het centrum is vrijdagmiddag ook de gerenoveerde mozaïekbank bij De Zon geplaatst. In de afgelopen maanden waren veel vrijwilligers betrokken bij het project. “Ik […]
  • Huren bij Viverion wordt duurder1 mei 2018 Huren bij Viverion wordt duurder Viverion gaat de meeste huren verhogen. De woningcoöperatie die in Goor een groot aantal huurders heeft, spreekt zelf van een beperkte inkomensafhankelijke huurverhoging. Wie nu al meer […]
  • Groene handen-cursus voor kinderen27 februari 2018 Groene handen-cursus voor kinderen Het komt uit de koker van een aantal kinderen en het Creatief Centrum van de Reggehof pakte het op. In samenwerking met de Stadslandbouw Hof van Twente komt er een zogenoemde Groene […]
  • Nieuw huurbeleid op basis van inkomen16 april 2021 Nieuw huurbeleid op basis van inkomen Viverion heeft samen met de aangesloten huurdersorganisaties nieuw huurbeleid ontwikkeld dat nu wordt gebaseerd op wat huurders kunnen betalen. Bij dat beleid staan de inkomenssituatie en […]