Kiekeboe opent weer UPDATE

De grootste kringloopwinkel van Goor opent vanaf volgende week maandag (22 maart) weer de deuren na de coronasluiting. Kiekeboe laat dan weer klanten toe in de hallen op het TSB-terrein. Er kunnen maximaal 40 klanten tegelijk naar binnen en dat aantal is bereikt als er geen karretjes of mandjes meer beschikbaar zijn bij de ingang. De andere kringloopwinkels in Goor zoals Krnlp 2.0, Outlet Hof van Twente, ’t Schuurtje en Al Fayette zijn zoals alle winkels op afspraak te bezoeken. De grootte van het pand bepaalt vanaf 22 maart hoeveel mensen er naar binnen mogen.

UPDATE: Kiekeboe communiceerde eerst via Facebook dat het maken van een afspraak niet nodig is maar herstelde dat dit weekeinde. Er moet dus wel eerst vier uur van tevoren gebeld worden.

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]
  • Kiekeboe gaat renoveren17 december 2019 Kiekeboe gaat renoveren De kringloopwinkel Kiekeboe steekt zichzelf in een ander jasje. Vanaf de eerste week in het nieuwe jaar 2020 gaat de winkel op de schop. In de laatste weken van het jaar is er nog wel een […]
  • Kiekeboe viert één-jarig bestaan24 juli 2018 Kiekeboe viert één-jarig bestaan Kringloopwinkel Kiekeboe viert op 4 augustus het éénjarig bestaan. De kringloopwinkel op het voormalige TSB-terrein ontstond nadat Wawollie op 17 juli van 2016 in de as legde. Vorig jaar […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]
  • Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf4 april 2018 Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf De nieuwe Goorse kringloopwinkel Krnglp2.0 is inmiddels vol in bedrijf nadat afgelopen zaterdag de deuren voor het eerst werden geopend voor het publiek. Eén van de belangrijkste […]