Kloosterlaan tijdelijk afgesloten

Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het vrachtverkeer kan tijdens de werkzaamheden over de Korte Dijk. De stremming duurt naar verwachting tien dagen. Aanwonenden zijn per brief geïnformeerd. Ook ouders die de kinderen naar de Heeckerenschool brengen dienen rekening te houden met overlast. Meer informatie is te vinden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten6 december 2021 Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee […]
  • Ondergrondse storing oorzaak lichtuitval in delen van Goor17 oktober 2020 Ondergrondse storing oorzaak lichtuitval in delen van Goor Het was in de afgelopen week knap donker op verschillende plaatsen in Goor. De straatverlichting deed het 's avonds onder meer niet in de wijk 't Heeckeren, de Kloosterlaan en de […]
  • Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht5 augustus 2020 Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht De Goorse Lijsterstraat (foto) op De Whee is vanaf 17 augustus vijf weken afgesloten voor het saneren van alle voortuinen. Daarvan zijn er enkele vervuild met asbest maar preventief […]
  • Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht4 juli 2019 Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht De Cottwicherbrug op de N346, de weg van Goor naar Delden, net voor de Markenrichter, gaat vijf weken dicht. allereerst is er vanaf komende maandag (8 juli) een halve baan gesloten voor […]
  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]