FC Twente-training voor Albatrosleerlingen

De FC Twente Schooltour was vandaag (vrijdag) te gast bij basisschool De Albatros. De groepen 5 t/m 8 werden na een uitleg over gezonde voeding aan het werk gezet door een jeugdtrainer van FC Twente. Na een fanatieke warming-up werd er door de kinderen gewerkt aan het aannemen van de bal en het voltooien van een succesvolle dribbel. De voetbal-clinic eindigde met een conditieparcours. Onder luid gejuich van de enthousiaste leerlingen bereikte eenieder zonder kleerscheuren de finish. De leerlingen kregen als beloning voor hun sportieve prestatie een poster en een handtekeningenkaart.

Gerelateerde berichten

  • Rosalin de Vries in de prijzen bij Hofpopvoices26 november 2018 Rosalin de Vries in de prijzen bij Hofpopvoices De Goorse Rosalin de Vries van de Albatrosschool is gisteren eerste geworden in de categorie zangers en zangeressen van de groepen 7. De titel Hofpopvoice ging naar de Deldense Jonne […]
  • Brand bij ingang Albatrosschool (update)22 november 2018 Brand bij ingang Albatrosschool (update) De Goorse brandweer is vannacht uitgerukt voor een automatische brandmelding bij de Albatrosschool. Bij aankomst bleek er brand te woeden bij de linker ingang aan de achterzijde van de […]
  • Van tieneridool tot vlaggenist…21 november 2016 Van tieneridool tot vlaggenist… Een opmerkelijke carrièreswitch van Daan Zwierink. De Goorse zanger stapte onlangs uit het showbizz-leven na een aantal uiterst succesvolle jaren met de boyband Mainstreet en gooit nu […]
  • Milan ten Kate definitief naar FC Twente/Heracles-academie1 maart 2021 Milan ten Kate definitief naar FC Twente/Heracles-academie Milan ten Kate (foto) maakt de overstap van GFC naar de voetbal-academie van FC Twente en Heracles Almelo. Het Goorse voetbaltalent speelde bij GFC in het JO12 1-team en volgde een lange […]
  • Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar1 maart 2021 Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar Hij speelde tot 2005 332 wedstrijden in het betaalde voetbal waarvan verreweg de meeste duels in het shirt van FC Twente: André Karnebeek. De Goorse verdediger viert vandaag zijn 50e […]