Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws

Landelijke aandacht voor de Corona-teststraat op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar was een cameraploeg met verslaggever van het RTL Nieuws. Zij kwamen om een reportage te maken over de kindertest-straat die daar is ingericht. Kinderen uit de regio die zich in Goor moeten laten testen worden op een speciale manier op hun gemak gesteld en krijgen nadat het vervelende staafje in de neus is geweest, een ‘dapperheids-diploma’ en een kadootje. Het item van RTL is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • 62 Coronatesten in Goor door fout opnieuw afgenomen4 maart 2021 62 Coronatesten in Goor door fout opnieuw afgenomen In totaal 62 bezoekers van van de Corona-teststraat in Goor hebben zich dinsdag voor een tweede keer moeten laten testen omdat hun monsters onbruikbaar waren geworden. Het laboratorium […]
  • Al maand geen ziekenhuisopnames door Corona in de Hof9 juni 2020 Al maand geen ziekenhuisopnames door Corona in de Hof De gemeente Hof van Twente zit al lange tijd op hetzelfde aantal van (geregistreerde) 4 Coronadoden sinds de uitbraak van het virus en noteerde in de afgelopen maand ook geen […]
  • Van Sermond in ‘Heel Holland woont’8 juni 2021 Van Sermond in ‘Heel Holland woont’ De Goorse Esther van Sermond was afgelopen weekeinde te zien in het nieuwe woonprogramma 'Heel Holland Woont' op RTL 4. Daarin vertelde zij hoe zij als interieurontwerpster te werk gaat. […]
  • Auto rijdt sloot in op Zenkeldamshoek16 april 2021 Auto rijdt sloot in op Zenkeldamshoek Op bedrijventerrein Zenkeldamshoek is aan het begin van de avond een man met zijn auto de sloot in gereden. Dat gebeurde bij de rotonde bij de Klavermaten/Zomerweg. De automobilist reed […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]