Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws

Landelijke aandacht voor de Corona-teststraat op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar was een cameraploeg met verslaggever van het RTL Nieuws. Zij kwamen om een reportage te maken over de kindertest-straat die daar is ingericht. Kinderen uit de regio die zich in Goor moeten laten testen worden op een speciale manier op hun gemak gesteld en krijgen nadat het vervelende staafje in de neus is geweest, een ‘dapperheids-diploma’ en een kadootje. Het item van RTL is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • 62 Coronatesten in Goor door fout opnieuw afgenomen4 maart 2021 62 Coronatesten in Goor door fout opnieuw afgenomen In totaal 62 bezoekers van van de Corona-teststraat in Goor hebben zich dinsdag voor een tweede keer moeten laten testen omdat hun monsters onbruikbaar waren geworden. Het laboratorium […]
  • Al maand geen ziekenhuisopnames door Corona in de Hof9 juni 2020 Al maand geen ziekenhuisopnames door Corona in de Hof De gemeente Hof van Twente zit al lange tijd op hetzelfde aantal van (geregistreerde) 4 Coronadoden sinds de uitbraak van het virus en noteerde in de afgelopen maand ook geen […]
  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]
  • Prins Constantijnschool in Hart van Nederland20 april 2022 Prins Constantijnschool in Hart van Nederland De Goorse Prins Constantijnschool was gisteren uitgebreid in beeld bij het nieuws-programma Hart van Nederland op SBS. Een cameraploeg kwam naar Goor om een tv-item te maken over het […]
  • Nee tegen ’testen voor de Tente’8 maart 2022 Nee tegen ’testen voor de Tente’ Het leeuwedeel van de Gorenaren is niet bereid om zich dagelijks te laten testen op corona als deze maatregel ook eind juni nog van kracht is tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het […]